Foto: Ritzau/Anders Brohus

Foto: Ritzau/Anders Brohus

AGF-formand om Riddersholm-fyring:

Der var ingen udvikling

Glen Riddersholm vidste fra start, at AGF var et top 6-projekt, siger bestyrelsesformand

I fredagens udgave af Tipsbladet kan man læse et fem sider langt interview med AGF's bestyrelsesformand Lars Fournais.
Det er spændende læsning for AGF-interesserede, og interviewet berører blandt andet emner som et nyt stadion, planerne for fremtiden, ambitionerne for fodboldakademiet og fyringen af Glen Riddersholm.
Riddersholm blev fyret 30. september efter en storsejr over Helsingør og efterfølgende erstattet af David Nielsen.
LÆS OGSÅ: AGF ind i esport: Laver hold sammen med aarhusiansk it-gigant
Glen Riddersholm kom til som guldtræner fra FC Midtjylland og nåede at have godt to år i klubben, og pointgennemsnittet blev øget sæson for sæson.
Men det var ikke godt nok, lyder det fra Lars Fournais i Tipsbladet, hvor han påpeger, at Riddersholm var med til at hente omtrent 20 spillere og havde rig mulighed for at sammensætte sin trup, som han ville.
"Så er det trænerens opgave at få det hold og de enkelte spillere til at udvikle sig, og leve op til det, man er købt ind til. Den pointhøst, vi fik i perioden, var for det første ikke god nok, og det allervigtigste var, vi ikke kunne se en udvikling i holdet. Vi kunne ikke se tydeligt nok, hvor vi var på vej hen. Det er trænerteamets fornemmeste opgave at få det bedste ud af det hold, man har," siger bestyrelsesformanden til Tipsbladet.
Som cheftræner for AGF nåede Riddersholm at få to halvsæsoner og en enkelt hel sæson i 16/17, hvor klubben måtte kæmpe for livet i Superligaen.
LÆS OGSÅ: Spanier med dirigentstokken til årets første AGF-træning
I hans tid var en plads i Mesterskabsspillet i store træk uden for rækkevidde, og dermed levede han ikke op til klubbens målsætning, lyder det fra Fournais.
"Glen vidste fra start, det var et top 6-projekt. Der har ikke været nogen slinger i valsen omkring den målsætning. Vi sagde, der skulle lægges på hele tiden på spillersiden, og det mener vi også er sket. At man så ikke lykkes med det er noget andet."
AGF spiller første Superliga-kamp i det nye år ude mod Hobro den 12. februar.

Publiceret 06 January 2018 11:18