Tommy Bechmann i aktion for SønderjyskE. Foto: Ritzau/Anders Brohus.

Tommy Bechmann i aktion for SønderjyskE. Foto: Ritzau/Anders Brohus.

Tidligere fodboldspiller vinder fem millioner kroner i Lotto

Tommy Bechmann heldig i Lotto

Den tidligere professionelle fodboldspiller Tommy Bechmann vandt i lørdags fem millioner kroner i Lotto Plus. Det skriver Aarhus Stiftstidende.
"Vi kører uge efter uge med de samme tal. Det er vores fødselsdatoer i familien, og det har vi gjort i omkring 10 år uden at have vundet det helt store. For fem år siden ændrede vi lidt i tallene, da vi næsten lige havde fået vores yngste. Det var en god beslutning," fortæller Tommy Bechmann med et grin til avisen.
Tommy Bechmann bor i Egå med sin kone og tre børn, der nok får en lidt større julegave i år end normalt.
LÆS OGSÅ: Lyngby-fans sender særlig gave til AGF
"Men vi har også været ret klare i mælet om, at det her ikke kommer til at betyde gaveregn. Til gengæld vil vi nok rejse lidt mere eksotiske steder hen på ferie, end vi har gjort tidligere. Mens jeg spillede, har vi læst begge to, og der er ferierne tit ramlet sammen med eksamen, så det har ikke været så let at komme af sted. Det håber vi, at vi kan lidt mere nu," siger den tidligere fodboldspiller til Aarhus Stiftstidende.
35-årige Tommy Bechmann stoppede i januar fodboldkarrieren, der sluttede i SønderjyskE. Han er søn af den tidligere AGF-topscorer Henrik Bechmann, og Tommy forsøgte da også uden held i ungdomstiden at bryde igennem i AGF. Senere fik han succes for FC Aarhus (Aarhus Fremad) og ikke mindst Esbjerg, hvilket bragte ham videre til tysk fodbold. Fra 2004 til 2011 spillede han for Bochum og Freiburg.
-jr
 

Publiceret 31 October 2017 06:30