AGF ansætter tidligere Randers FC-sportschef

Peter Christiansen skal være chefscout i AGF fra 1. marts

Af
Kim Andersen

Kim S. Andersen

AGF styrker klubbens sportslige setup omkring Alka Superliga-holdet med ansættelsen af Peter ”PC” Christiansen som ny chefscout.
Sportschef Jens T. Andersson er begejstret over, at det er lykkedes at tiltrække en kapacitet som Peter Christiansen til at styrke hele scouting-området i AGF.
"Vi har været på udkig efter en dygtig og hårdtarbejdende chefscout, som har vist, at han kan spotte de rette spillere, og som også bringer en stor viden med sig om de forskellige markeder. Det lever "PC" til fulde op til. At han derudover har erfaring med at arbejde som sportschef, ser jeg som en klar fordel, og det er lidt af et scoop, at vi i AGF nu får glæde af hans kvaliteter. Han har lavet flere gode handler i Randers FC, og hans indsigt i og netværk til spillere, klubber og agenter vil give et markant løft til scouting-området i AGF," siger Jens Andersson til AGF's hjemmeside.
Efter en aktiv karriere i blandt andet Vejle Boldklub, FC København og Randers FC blev Peter Christiansen i 2008 udnævnt til chefscout i Randers FC. I 2013 forfremmede den østjyske Superliga-klub ham til sportschef - en post, han bestred frem til udgangen af efterårssæsonen, hvor han valgte at sige op.
"Siden jeg sagde op i Randers, har jeg fået henvendelser fra flere interesserede klubber, men AGF's tilbud var med det samme ét, jeg gerne ville høre mere om. Jeg er blevet præsenteret for et ambitiøst og seriøst projekt af Jens Andersson, og på baggrund af de samtaler, vi har haft, føler jeg mig klædt godt på til den rolle, AGF har tiltænkt mig. Jeg glæder mig til i tæt samarbejde med Jens, Glen og resten af trænerstaben at være med til at finde de spillere, der i årene fremover skal tegne AGF's hold og indfri klubbens sportslige og økonomiske målsætninger," siger Peter Christiansen.
Peter Christiansen begynder i sit nye job i AGF 1. marts 2016.

null

Publiceret 17 December 2015 10:15