Arkivfoto: Foto-Trine, vildmedfoto.dk

Arkivfoto: Foto-Trine, vildmedfoto.dk

AGF snublede igen på Superliga-vejen

Oprykningen trækker ud for AGF, der tirsdag måtte nøjes med 1-1 mod HB Køge

Af
Af Ole Hoffskov

tipsbladet.dk

Viborg FF har allerede sikret sig oprykning til Superligaen, og nu er det store spørgsmål, om alles forhåndsfavoritter fra AGF skal følge de grønblusede tilbage i landets bedste fodboldrække.
AGF har været på sikker kurs mod oprykning hele foråret og er det stadig, men der kom grus i maskineriet i sidste uge, da FC Fredericia overraskende slog århusianerne med 1-0. Tirsdag var AGF i ilden igen, men heller ikke denne gang gik det helt optimalt for Morten Wieghorsts tropper.
Hjemme i Aarhus måtte holdet således nøjes med 1-1 mod HB Køge. Det ændrer dog ikke på, at ufattelig meget skal gå galt, hvis ikke AGF skal i Superligaen til næste sæson.
Midtvejs i første halvleg chokerede gæsterne hjemmeholdets fans, da Bruninho bragte HB Køge foran med et præcist spark efter at have snydt to AGF'ere. 1-0 var også stillingen ved pausen og i de første seks minutter af anden halvleg, men så udlignede Danny Olsen med lidt af en perle.
Den tidligere FC Midtjylland-spiller modtog bolden, og fra 30 meters afstand tordnede han bolden i nettet til 1-1, som også blev kampens slutresultat.
Resultatet betyder, at AGF er ti point foran Lyngby og Vendsyssel, der begge mangler fire kampe af sæsonen.

null

Publiceret 20 May 2015 08:00