Jesper Fredberg stopper i AGF

Tidligere cheftræner Jesper Fredberg stopper i AGF, mens Martin Jørgensen går trænervejen

Af
Af Michael Ehrhorn

tipsbladet.dk

Jesper Fredberg kunne ikke stille meget op, da AGF i sidste sæson rykkede ud af Superligaen. Et efterfølgende job som talentchef har skabt nye udfordringer, men hovedpersonen selv vil gerne tilbage på grønsværen.
AGF kunne derfor onsdag meddele, at Jesper Fredberg stopper i klubben. Et faktum, der ærgrer klubben, mens den tidligere træner glæder sig til at vende tilbage på træningsbanen:
"Jeg er taknemmelig for, at jeg fik tilbudt jobbet som talentchef i AGF i en periode, hvor stor set hele staben blev udskiftet. Når jeg alligevel har besluttet mig for at forlade jobbet, skyldes det, at jeg gerne vil mere ud på træningsbanen og være tilknyttet et hold igen. Jeg er kommet frem til, at det er det, jeg inderst inde brænder for, og så vil det ikke være fair over for klubben at fortsætte i et så centralt job," siger Jesper Fredberg til klubbens hjemmeside.

AGF melder samtidig, at Martin Jørgensen overtager trænerrollen hos klubbens U/14-mandskab. En vej som den tidligere landsholdsspiller længe har overvejet:
"Jeg er glad for, at jeg får muligheden for at prøve mine trænerambitioner af. Jeg har i et stykke tid overvejet at gå trænervejen, og det er kun blevet forstærket af det trænerkursus, jeg var på i december. Jeg har været lidt i tvivl om, hvilken årgang jeg skulle starte med. Med U14 får jeg en god mulighed for at lære spillerne de ting, jeg synes, er vigtige," udtaler Martin Jørgensen.
AGF indtager tredjepladsen i Nordic Bet Ligaen trods en skidt sæsonstart.

null

Publiceret 08 January 2015 08:33