Dans Dans Dans er et af de første konkrete tiltag, Skovbakken Kvindefodbolds nye kommercielle chef, Jan Lundsgaard, søsætter for at udvikle klubbens kommercielle platform til at omfatte mere end fodbold.

Dans Dans Dans er et af de første konkrete tiltag, Skovbakken Kvindefodbolds nye kommercielle chef, Jan Lundsgaard, søsætter for at udvikle klubbens kommercielle platform til at omfatte mere end fodbold.

Skovbakken kvindefodbold byder op til dans

Med gallafesten Dans Dans Dans skal første forsøg på at ændre Skovbakken Kvindefodbolds kommerciel profil stå sin prøve

Af
Grethe Madsen

Grethe Bo Madsen

“Dans Dans Dans er et unikt arrangement, som ikke er set før i Danmark. Vi synes, det er spændende at være med, og det giver os mulighed for at afprøve nogle af vores ideer om anderledes initiativer, der kan være med til at styrke den kommercielle side af Skovbakken Kvindefodbold.”
Ny kommerciel chef hos Skovbakken Kvindefodbold, Jan Lundgaard, der er hentet til klubben for netop at styrke sponsor- og event aktiviteterne, glæder sig over klubbens engagement i dansegallaen Dans Dans Dans, der løber af stablen 19. oktober i Vejlby-Risskov Hallen.
“Vi får her en mulighed for gennem afvikling af arrangementet at få ekstra indtjening til klubben,” forklarer han.
“Vi kan ikke overleve alene på entréindtægter fra kampe og salg fra boder. Vi er nødt til at tænke anderledes, hvis vi vil ud over stepperne. Vores plan er at udvikle event-delen som et bærende forretningsben på sigt. På den måde når vi ud til flere, og kan samtidig tilbyde vores erhvervspartnere gode oplevelser på mere end én måde. Skovbakken Kvindefodbold vil gerne appellere til alle, uanset køn og alder.”

Støtte til klubudvikling

Det er første gang, Skovbakken Kvindefodbold har ansat en kommerciel chef. At det sker nu, skyldes DBUs satsning på kvindefodbold og navnlig 3F ligaen.
Som en del af et igangværende fire-årigt klubudviklingsprojektet har samtlige otte klubber i 3F ligaen fået støtte til ansættelse af kommercielle chefer.Dans Dans Dans

Skovbakken Kvindefodbold er medarrangør af galla- og dansefesten Dans Dans Dans lørdag 19. oktober i Vejlby-Risskov Hallen
Læs mere om dansefesten på www.skovbakkenfodbold.dk
Bestil din billet på www.lokalbilletter.dk

Publiceret 10 October 2013 16:00