Bag nisseløbet står LIF Løb og Motion, der arrangerede det første Nisseløb i Lystrup i 2005

Bag nisseløbet står LIF Løb og Motion, der arrangerede det første Nisseløb i Lystrup i 2005

Hohoho - ud af kanen og af sted

Nisseløb i Lystrup: 237 trodsede morgenkulden, hoppede i nissekostumet og stillede op til start i årets udgave af Nisseløbet i Lystrup

Af
Grethe Madsen

Grethe Bo Madsen

Løberne fra Nissefræserne og Santas little football ladies var fremme i træskoene, da årets mest børnevenlige motionsløb løb af stablen lørdag 1 december i Lystrup.
I alt gennemførte 237 små og store nisseløbere Nisseløbet, der er Danmarks ældste ægte nisseløb, hvor man skal være iført som minimum en nissehus, men allerhelst fuldt julemandskostume for at kunne deltage.

De hurtigste nisser

Hurtigste kondinisse på tre-kilometer ruten var Allan Klostergaard i tiden 13 minutterog 12 sekunder, mens hurtigste nissepurk var Tino Pinderup, der klarede de tre kilometer på 13 minutter og 34 sekunder.
Hurtigste nissemor blev Susanne Brüchle Kodal i tiden 15 minutter og 12 sekunder, skarpt forfulgt af nissepigen Mathilde Brüchle Kodal , der tog 16 minutter og 3 sekunder om de tre kilometer.
Hurtigst i mål på syv-kilometer ruten var Anton Møller Christensen i tiden 22 minutter og 28 sekunder, mens hurtigste nissemor blev Anna Nielsen, der var 29 minutter og 11 sekunder om at tilbagelægge de syv kilometer.
Få minutter senere i tiden 33 minutter og 19 sekunder kom nissepurken Mark Duelund Olsen i mål, skarpt forfulgt af nissepigen Janni Sørensen, der klarede de syv kilometer på 33 minutter og 33 sekunder.

null

Publiceret 04 December 2012 11:00