Taekwondo-kæmperen med de mange bevægelser

Karsten Laustsen er en blæksprutte med ild et vist sted

Formand for Lyseng Taekwondo Klub, selvstændig med to virksomheder, opfinder, brilledesigner og tidligere dagpleje"mor".
Karsten Laustsen kan skrive flere ting på visitkortet. Han er ideernes mand, og der er ikke langt fra tanke til handling.
Ved siden af taekwondoen laver han kunstige arme og ben i kul- og glasfiber, og derudover har han lige bygget familiens køkken om.
"Jeg elsker mennesker, der kommer med ideer og fører dem ud i livet. Jeg kan godt lide, når man tager beslutninger med det samme. Man skal slå til og ikke stå og vente," smiler Karsten Laustsen.

Affald blev til svinestalde

Ét af hans skøre påfund er tilbage i 1999. Her havde vindmøllevirksomheden, Vestas 450 tons affald, og han synes, det var skørt at smide det ud, og sammen med nogle andre fandt han på, at det skulle bruges til plader til svinestalde.
Og den dag i dag benytter Vestas sig stadig af den idé.
"Jeg har en hel bog med ideer og opskrifter, og lige pludselig kommer der noget særligt," fortæller Karsten, der ikke vil mere ud med, hvilke ideer og opskrifter han går og pusler med – ikke andet end, at nogen af dem er revolutionerende.

null

Publiceret 28 November 2010 07:30