BMI har fået endnu en erfaren herre til holdet. Foto: Ole Henneberg

BMI har fået endnu en erfaren herre til holdet. Foto: Ole Henneberg

Endnu en erfaren herre i BMI-trøjen

Først var det Henrik Bøgebjerg, Stefan Kinze og Johnny Tveen. Og nu er der kommet endnu en erfaren fodboldspiller til BMI, nemlig den 29-årige midtbanekreatør, Klaus Leffers.
Han er startet i klubben på opfordring fra Henrik Bøgebjerg og har erfaring fra jyllandsserien i AIA Tranbjerg, Aarhus Fremad og Lyseng.
"Jeg synes, vi har et rigtig godt miks af spillere i truppen. Vi har mange unge, der gerne vil fremad, og de bliver suppleret af nogle af os lidt mere rutinerede, der kan holde på bolden og bevare roen. Jeg mener, vi har et hold, der er godt nok til at rykke op i serie 1," siger Klaus Leffers, der scorede fire gange i sine første to optrædener.
Også træner Lasse Poulsen er enig i det gode miks i truppen.
"Det er fantastisk for os, at BMI pludselig er blevet interessant for en række rutinerede spillere uden umiddelbar tilknytning til klubben. Det giver os nogle flere muligheder, fordi truppen bliver bredere, og fordi vi kan kombinere vores egne talentfulde og løbestærke spillere med de lidt ældre og mere taktisk snu spillere," siger han.
Den stærke tilgang til BMI har dog ikke fået Lasse Poulsen til at udnævne holdet som favorit til oprykning til serie 1. Målet er en plads i top tre, hvorefter efteråret næste år gerne skal sikre klubben en plads i serie 1, hvis ikke det er sket inden.

Publiceret 27 November 2010 06:00