"Et af Danmarks største trænertalenter," Jakob Michelsen, fortsætter som træner i Skovbakken de næste par år. Foto: Allan Baden/fodboldfoto.com

Jakob Michelsen i Skovbakken til 2012

Skovbakken har forlænget kontrakten med 2. Division herrernes cheftræner Jakob Michelsen

Skovbakken tabte i weekenden godt nok til lokalrivalerne Aarhus Fremad i 2. Division Vest, men ellers har det været en foreløbig god sæson for holdet, der rykkede op i sommer.
Klubben ligger lunt placeret i midten af rækken, og 2. holdet spiller til foråret om oprykning til Danmarksserien.
Det er mange år siden, at det har set så godt ud for holdet fra nordbyen, og man er netop blevet enige med cheftræner Jakob Michelsen om en forlængelse af hans kontrakt til sommeren 2012.
"Vi ser Jakob Michelsen som et af Danmarks største trænertalenter, der uden tvivl går en stor trænerfremtid i møde. Jakob Michelsen er en fantastisk træner, og med sit høje faglige niveau er han en kæmpe inspirationskilde for ikke blot vores divisionshold, Som cheftræner for vores 1. hold de sidste to år har løftet klubben på alle områder," siger fodboldformand Leif Gjørtz Christensen.
"Jakob Michelsen har udover sit høje faglige niveau og et stærkt personligt drive også et fantastisk humør. Det kombineret med mandskabspleje på højt plan og rigtig god taktisk forståelse gør ham efter vores opfattelse til en helt unik fodboldtræner og den rigtige mand for Skovbakken lige nu."
Jakob Michelsen er 30 år og har trænet Skovbakkens elitedivisionsdamer, før han blev træner for klubbens bedste herrer.

null

Publiceret 09 November 2010 15:30