Ingen nye har lyst til at give en ekstra frivilig tørn i VRI Fodbold

Ingen nye har lyst til at give en ekstra frivilig tørn i VRI Fodbold

Katastrofal mangel på opbakning i VRI

Efterlysning af flere frivillige hjælpere til VRI Fodbold havde stort set ingen effekt – nu må klubben leve med konsekvenserne

Af
Af Grethe Bo Madsen

Der blev absolut ikke brug for de ekstra stole, som bestyrelsen i VRI Fodbold havde stillet klar i Bellevuehallen i håbet om, at rigtig mange ville møde op og melde sig som frivillige.
Da klokken faldt i slag var bare 24 mødt inklusiv bestyrelsens medlemmer.
"Det er en katastrofe, at der ikke er større interesse for at få fodboldklubben til at fungere. Det var tordenskjolds soldater plus enkelte nye ansigter, som mødte op," siger fodboldafdelingens formand Bo Dall-Hansen, der dog kunne glæde sig over et stort engagement blandt de fremmødte.

Tordenskjolds soldater

"Det er alle sammen folk, hvis hjerte banker for VRI. Vi blev mødt med stor velvilje og forståelse blandt de fremmødte, som alle er parate til at påtage sig flere af bestyrelsens opgaver, så den kan blive aflastet. Vi fik her og nu fordelt mange af opgaverne, så man kan selvfølgelig godt sige, at bestyrelsen fik flere frivillige hænder, men det er blandt dem, der allerede er meget aktive i klubben," forklarer Bo Dall-Hansen og understreger, at det ikke løser klubbens problem med mangel på frivillige hjælpere.

Kontingent sættes op

"De fleste opfatter stadig klubben som en pasningsordning, og det er dybt skuffende. En konsekvens af det her bliver nok, at vi må sætte kontingentet op, og det bliver med et ikke ubetydeligt beløb, så vi kan betale os fra mange af de administrative opgaver."
Kampagnen for at få fat i flere frivillige til at give en hånd med i klubben fortsætter dog lidt endnu, oplyser fodboldformanden.
"Vi vil fortsat prøve at påvirke især forældrene, for det er ingen hemmelighed, at der især er mange administrative opgaver i ungdomsafdelingen. Det er helt nødvendigt at få dem til at forstå, at det altså er et kæmpearbejde, at få klubben til at køre, og at der i øjeblikket er alt for få til, at det kan gøres ordentligt."

Publiceret 20 September 2010 06:00