Risskov-pigerne Luna Elkjær Hansen (tv) og Anna Ulrikke Vinter hyggede sig på tennisskole i Risskov Tennis Klub.

Risskov-pigerne Luna Elkjær Hansen (tv) og Anna Ulrikke Vinter hyggede sig på tennisskole i Risskov Tennis Klub.

Wozniacki effekt på tennisskole i Risskov

Tennisskole i Risskov er populær som aldrig før

Af
Af Jeppe Rafn

Der har aldrig været mere end 20 deltagere til den årlige tennisskole i Risskov Tennis Klub indtil sidste år, hvor der var 32. I år er det så gået helt amok med 56 deltagere, så trænerne har måttet planlægge et nyt forløb for at få plads til alle.
"Der er flere grunde til den store interesse. En blanding af en i forvejen god ungdomsafdeling, lancering af skolen på klubbens hjemmeside og Wozniacki effekten generelt," siger Mik Hulgaard, cheftræner på tennisskolen, som de seneste tre år er arrangeret i samarbejde med DGI Østjylland.
De 56 børn, heraf 36 piger, har hygget sig fra onsdag til fredag med leg og tennis i højt solskin sammen med syv trænere og to forældre som køkkenhjælpere til at sørge for frugt og mad og "puste" på småskrammer.

Mads Thyssen Christoffersen på otte år var med for andet år på tennisskolen:

Mads Thyssen Christoffersen på otte år var med for andet år på tennisskolen: "Jeg synes, det er sjovt med skudøvelser i dag. Den første dag havde vi mest legeøvelser, og det er ikke så sjovt, når man godt kan noget."

Anna Ulrikke Vinter, syv år, går på Risskov Skole:

Anna Ulrikke Vinter, syv år, går på Risskov Skole: "Det er sjovt at være med, og så har jeg fået en ny ven."

Jonas Østergaard Espersen på 10 år går til daglig på Strandskolen i Risskov og er med på tennisskolen for anden gang:

Jonas Østergaard Espersen på 10 år går til daglig på Strandskolen i Risskov og er med på tennisskolen for anden gang: "Det har været sjovt. Og skudøvelserne har været fedt."

Publiceret 05 July 2010 08:00