Landsholdsspiller Jesper Jensen fra Skjern Håndbold ser frem til at spille pokalkamp på ungdomstidens hjemmebane i Skæringhallen.

Landsholdsspiller Jesper Jensen fra Skjern Håndbold ser frem til at spille pokalkamp på ungdomstidens hjemmebane i Skæringhallen.

Håndboldbrag i Skæringhallen

Der er lagt op til et håndboldbrag i Skæringhallen, når HK Aarhus Nord i landspokalturneringen får besøg af Skjern.

Af
Af Mogens Greve

H.K Aarhus Nord møder Skjern Håndbold i landspokalturneringens 1/16 finale i Skæringhallen torsdag 3 juni. kl. 20.
Kampen var oprindeligt fastsat til 15. april men blev udsat efter ønske fra Skjern Håndbold, da tre af klubbens spillere blev udtaget til landsholdssamling 10.-21. april.

Interessant gensyn

Kampen byder også på et interessant gensyn med Skjerns landsholdsspiller, Jesper Jensen, der har haft sin ungdomstid i HEI.
"Nu har jeg i 14 år gået og ventet på netop denne mulighed for at komme hjem til rødderne i Skæringhallen, hvor min håndboldtid startede," siger Jesper Jensen.
"Fra de første skridt og leg med bolden som 5-årig og indtil jeg 18 år gammel tog til Esbjerg for at spille seniorhåndbold, har Skæringhallen nærmest været mit andet hjem."

Unge spillere

HK Aarhus Nord holdet består af fortrinsvis unge spiller, men har dog også flere erfarne kræfter.
Spiller og formand for Århus Nord, der er tidligere holdkammerat til Jesper Jensen, Bo Jørgensen, siger, at gulvet er slebet siden Jesper forlod klubben.
"Men vi glæder os til at byde både Skjern Håndbold og min gode ven kamp til stregen i en fyldt Skæringhal".
Hvis trænernes taktik følges, tror HK Aarhus Nord på muligheden for en artig overraskelse.

HK Århus Nord

HK Århus Nord er et holdfællesskab for herresenior mellem HEI og Lystrup IF´s håndboldafdelinger indgået 1. marts 2008. Målet i den afsluttede sæson blev nået med oprykning til 2 division. Jesper Petersen og Jacob Svejstrup fortsætter som trænere de næste sæsoner.

Publiceret 22 May 2010 14:30