Mikkel Jørgensen og Virup får nu holdfællesskab med naboerne fra Todbjerg-Mejlby.

Mikkel Jørgensen og Virup får nu holdfællesskab med naboerne fra Todbjerg-Mejlby.

Virup og Todbjerg-Mejlby IF indgår samarbejde på fodboldfronten

De to fodboldklubber kan se fordel i at lave holdsamarbejde på seniorplan. Muligvis vil også ynglingeafdelingen samarbejde.

Af
Af Andreas Bo Jensen

De praktiske detaljer er endnu ikke på aftalt, men det ligger nu fast, at Virup IF og Todbjerg-Mejlby tørner ud under samlet fane i den kommende sæson. Her skal Palle Just, der tidligere har trænet VIK i Serie 1, stå for at samle et fælles førstehold, der skal spille serie fire.

Aftalen kom i stand efter henvendelse fra Virup IF, til bestyrelsesmedlem i Todbjerg-Mejlby IF, Tom Jensen.
"Jeg blev ringet op for godt 14 dage siden af Keld Christensen fra Virup. Umiddelbart var vi ikke i akutte problemer med at stille hold, men det så værre ud i Virup," forklarer Tom Jensen.


Tidligere træner tilfreds

Efter at være rykket ned fra Serie 3 i den forgangne sæson, har Virup IF over vinteren haft svært ved at se et slagkraftigt mandskab stå klar. Derfor er Virup IF's tidligere træner, Rene Knudsen, godt tilfreds med den nye løsning, selvom han ikke selv er en del af den.

"Idéen har jo været at bygge noget ordentligt op. Fra Virups side har man især tænkt på ynglingene, men også muligheden for at spille fodbold på flere niveauer har været vigtigt for os," forklarer Rene Knudsen, der nu tager et halvt sabbatår væk fra fodbolden. Han er således ikke at finde, når det nye holdsamarbejde holder nytårsappel på Todbjerg-Mejlbys baner 6. februar.
Veteranerne Mikkel Jørgensen og Tobias Christensen er Virup IF`s repræsentanter i det fælles udvalg der skal få implementeret den nye overbygning.

Praktiske detaljer

Tom Jensen fortæller, at klubsamarbejdet vil stille med et Serie 4 hold, samt to i Serie 5. Et samarbejde på ynglingeplan er dog ikke helt afklaret endnu, forklarer han.

"Vi havde en del ynglinge med i seniortruppen sidste år, og det er jo ikke optimalt. Så det kan sagtens tænkes, at vi – efter bestyrelsesmødet – får en aftale i stand med ynglingeafdelingen også," siger Tom Jensen.

Ved to bestyrelsesmøder i næste uge vil der være afklaring på emner som trøjer, navn og ambitioner, og her følger Lokalavisen naturligvis også med.

Fanklubben bifalder

Virups fanklub bifalder det nye samarbejde, kan man læse på fanklubbens hjemmeside: "Virup IF`s fanklubs bestyrelse er glade for beslutningen og ønsker den nye konstellation alt mulig held og lykke."

Publiceret 22 January 2010 23:38