Sådan ser Spectrum raceren ud - her med Daniel Erickson bag rattet

Sådan ser Spectrum raceren ud - her med Daniel Erickson bag rattet

Copytec Racing tester i Australien

Århus-team har fået godt tilbud fra downunder

Af
Af Hanne Vammen

Århus teamet Copytec Racing med base i Viby, som stiller op i klassen Formel Ford, tilbyder deres kørere en unik testmulighed.

"Vores australske leverandør af Spectrum chassiset er så begejstrede for vores idé, at de har tilbudt vores kørere at teste en uge på to forskellige australske baner sammen med Dan Cammish, der sidste år sikrede flere podieplaceringer i det engelske mesterskab for Kevin Mills Racing", fortæller teamchef Bjarne Rasmussen.
"Vi skal teste på baner, der ligger tæt på fabrikken nær Melbourne, og testdagene er en fortsættelse af det udviklingsarbejde, der allerede startede sidste år, hvor man begyndte at optimere Spectrum raceren til de nye Dunlop dæk", fortæller han.
Normalt køber kørerne på et team en plads i bilen ved et DM, men Copytec Racing, hvis mål er talentudvikling, finder selv en del af pengene til køreren, så vedkommende kun skal komme med et begrænset beløb.

Teamet har flere potentielle kørere i tale. Også sponsorerne er ved at være på plads. Copytec Racing har en Business Club, som giver de virksomheder, teamet samarbejder med, mulighed for at tage kunder med ud og se motorsport.

"Vi kan med glæde konstatere at vores koncept er populært, og der er en efterspørgsel efter det, vi tilbyder", fortæller medejer Ole Skov, der er ansvarlig for salg og markedsføring.

Også i de elektroniske medier er Copytec Racing med helt fremme. En nydesignet hjemmeside er netop lanceret.

Publiceret 19 January 2010 16:00