Sådan har han tjent sine penge

31-årige Kasper Ebsen er millionær og har for nyligt åbnet virksomheden KYNETIC

Artiklens øverste billede
31-årige Kasper Ebsen har skabt sig en million-formue.

millioner Han er kun 31 år, men alligevel har han tjent bunker af penge, og for nyligt har han kastet sig ud i et nyt eventyr. Kasper Ebsen har nemlig sammen med sin partner Tommy Arildslund stiftet virksomheden KYNETIC, der har til huse i Navitas.

KYNETIC er en digital markedsførings-konsulentvirksomhed, der hjælper virksomheder med at vækste og brande sig digitalt. Indtil videre er de tre i virksomheden, men der er en klar forventning om, at der hurtigst muligt er 25 ansatte. Og går det med den her virksomhed som med de andre, Kasper Ebsen har haft fingrene i, så bliver den en succes.

"Jeg kan godt lide at opbygge en virksomhed med en kant, der udfordrer markedet og på den baggrund skabe en succes. Vores plan er blive en førende spiller i Norden inden 10 år," siger Kasper Ebsen.

Sådan bliver man millionær

Men hvordan er han så kommet på et million-eventyr? Det hele begyndte, da han var 17-18 år. Her skabte han sin første virksomhed, hvor han sammen med Tommy Arildslund startede en webshop.

"Jeg har altid været entreprenant. Efter vores første webshop og sideløbende med vores studier lavede vi en nattelivsguide, for det, synes vi, manglede. Vi kom hurtigt op på 100.000 faste brugere, men vi skulle finde en måde at gøre det til en forretning på. Derfor lavede vi vip-virksomhedsprofiler, jobportal og salg af barudstyr. Efter fire solgte vi virksomheden. Det var ikke, fordi vi tjente særlig mange penge på det, men vi lærte ekstremt meget af rejsen," siger Kasper Ebsen, der har studeret virksomhedskommunikation på Aarhus Universitet, mens Tommy, der lærte at kode som 15-årig, læste kommunikation og multimedier.

Da virksomheden var solgt, blev Kasper Ebsen cirka samme tid præsenteret for hele krypto-valutaområdet af en kammerat, og han besluttede dengang at investere sin gevinst fra salget af nattelivsguiden i bitcoins. Han smed et femcifret beløb i den retning, hvilket har vokset sig til en stor formue.

"Det var ikke bare en het ny valuta, men også en teknologi, der kunne ændre verden. Jeg syntes, det var mega spændende, og jeg ville også bygge min egen virksomhed i det felt. Det blev til exchangemycoins.com, og da vi solgte virksomheden i år, havde vi kunder i over 80 lande. Det, sammen med mine virksomheder, er årsagen til, at jeg måske har en større formue end andre 31-årige," fortæller Kasper med en vis portion jysk ydmyghed, og han fastslår da også flere gange under interviewet, at han er en sindig jyde.

Prøv det af

Hvis man skal skabe sig en million-succes og forsøge at gøre Kasper kunsten efter, så har han følgende råd:

"Det skal ikke lyde som en kliche, men mit råd er, at man bare skal springe ud i det. Lige pludselig så rammer man et eller andet. Især under studietiden er det en god idé at prøve sig af i forskellige retninger, for det er dér, man vor alvor har mulighederne. Jeg vil helt klart råde folk til at afsøge det digitale-område. Der sker så meget de næste 10 år, så vær nysgerrig, målrettet og observerende, så er der masser af muligheder," siger den unge millionær og fortsætter:

"Man skal være opmærksom på, hvad der sker, og se hvad der rører sig, og så selvfølgelig turde at gå efter det. Jeg har for eksempel ikke været en slider i skolen, og mine studiekammerater ville helt sikkert sige - Kasper, ham så vi kun en gang imellem," siger han med et smil.

Han mener nemlig, at det vigtigste er at få praktikken ind under huden og ikke være for låst på alle teorierne fra bøgerne.

"Det handler om at være med til at bygge toget. Ikke bare hoppe på, når det er kørt," lyder det fra millionæren.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.