Ny thailandsk madbod åbner hos Central Food Market
Madboden Khop Khun i Aarhus Central Food Market i det centrale Aarhus
Når Khop Khun ruller gitteret op til boden hos Aarhus Central Food Market 7. september bliver det med en kombination af danske råvarer fra ejerens hjemstavn og opskrifter fra det autentiske, thailandske gadekøkken. Det oplyser madboden i en pressemeddelelse.
Ønsket med boden er at sige tak til råvarerne ved at behandle dem med respekt og få det bedste ud af dem.
”Jeg bruger råvarer af allerhøjeste kvalitet, og mange af råvarerne kommer fra den økologiske Birkemosegård, hvor jeg er vokset op. I boden vil jeg blandt andet forkæle aarhusianerne med min version af den klassiske Som Tam, der er en salat med saltede peanuts, spicy chili og smagfuld thai fish sauce,” fortæller bodens ejer, Anton Andersen, i pressemeddelelsen
Thailandsk mad, som mor laver det
Med en thailandsk mor og en dansk far har Anton Andersen både spist og lavet thailandsk maden, siden han var barn. Derfor har han også udviklet opskrifterne til boden i samarbejde med sin mor, som driver Birkemosegård sammen med Antons far.
”Jeg har både lavet og spist thailandsk mad, så længe jeg kan huske, så det føles helt naturligt for mig at åbne min egen madbod. Jeg har valgt at åbne på Aarhus Central Food Market, fordi jeg kender stedet godt, og jeg synes, det er et superlækkert madmarked med mange gode madboder,” fortsætter Anton Andersen i pressemeddelelsen.
jwh