Stjernestævne med store kokke: Velsmagende velgørenhed til gavn for kræftramte
Gastronomi mod Cancer inviterer til eksklusiv gastronomi-aften på Aros, hvor landets bedste kokke laver mad, og hvor overskuddet går til Børnecancerfonden.
Den 12. juni samles en håndfuld af landets allerbedste kokke på Aros til Gastronomi mod Cancer, hvor de kokkerer i en god sags tjeneste.
I alt seks stjernekokke fra hele landet har sagt ja til at lave et støttearrangement til fordel for Børnecancerfonden, hvor deltagere bliver forkælet med en 5-retters menu sat sammen af adskillige Michelin-stjernede kokke.
Deltagerne er René Mammen fra Substans i Aarhus, Rasmus Munk fra Alchemist, Jesper Koch fra Syttende, Nicolaj Møller fra TreeTop samt Søren Jakobsen og William Jørgensen fra Gastromé, der også ligger i Aarhus, hvoraf kun TreeTop ikke i øjeblikket er at finde i Michelin-guiden.
René Mammen fra aarhusianske Substans var ikke i tvivl om, at han ville deltage i den velgørende begivenhed.
»Jeg synes det er et rigtig godt initiativ. Vi er desværre mange, som har haft cancer inde på livet, så derfor er det også noget, der kommer meget tæt på. Jeg synes det er en god måde, hvor jeg kan støtte op omkring kampen mod cancer,« siger han i en pressemeddelelse.
Bag projektet står de tidligere kollegaer Louise Schmidt, Lars Olsen, Simon B. Tønsager og Dennis Rafn, der tog kontakt til vennerne i restaurationsbranchen for at skabe det velgørende event.
»Det her kan kun lade sig gøre, fordi alle støttede op med det samme. Vi er enormt taknemmelige for, at kokkene har valgt at tage tid ud af kalenderen og har bakket så meget op. Det samme med sponsorerne, som har gjort det muligt for os at donere beløbet for aftenen helt ubeskåret. Hvis det ikke var for deres velvillighed, så havde det her arrangement ikke kunne lade sig gøre,« fortæller Dennis Rafn.
Billetterne til det eksklusive arrangement koster 2.300 kroner for mad og vin. Alle pengene går ubeskåret til Børnecancerfonden.
sbl