Hassan genopliver tankstation
Hassan Hasso åbner 'Restaurant Løgten' 7. september i 'American 8541 Diner's tidligere lokaler på Grenåvej 742
åbning Der kommer nyt liv i den tidligere Q8-tankstation, der i en kort periode var omdannet til en restaurant. Fra august 2016 til november 2017 lå ’American 8541 Diner’ i lokalerne, som siden har stået tomme og forladte.
Søskende bag amerikansk diner i Skødstrup
Men nu knokler Hassan Hasso i disse dage for at puste nyt liv i bygningen bag det ubemandede F24 automatanlæg. Planen er at genåbne som spisested på Grenåvej 742 fredag 7. september, og navnet bliver ’Restaurant Løgten’.
”Jeg bor i Mørke og er tit kørt forbi, da jeg arbejdede i Aarhus hos min svoger, der ejer Café Norr i Storcenter Nord. Jeg kunne se, at stedet her har stået tomt i et stykke tid, så jeg tog kontakt til ejeren og fik en god aftale,” fortæller Hassan Hasso, som oprindeligt kommer fra Syrien og kom til Danmark i 2004.
Her har han arbejdet forskellige steder som kok og har også stået i spidsen for sit eget pizzeria i Horsens.
”Jeg elsker at lave mad. Jeg har mange års erfaring og er vant til at arbejde rigtig meget. Det er nok også derfor, jeg ligner en på 50, selv om jeg kun er 39 år,” siger han smilende og peger på sit gråsprængte hår.
Senest har han arbejdet i Café Norr i Storcenter Nord, og her har han oplevet, at der kommer mange gæster fra Skødstrup-området, og det har været med til at overbevise ham om, at det er et godt område at åbne restaurant i.
Ejerforening hænger på regning
”Jeg kan godt li’ Skødstrup-Løgten, som er et voksende område, hvor der ikke er så mange spisesteder i forvejen. Jeg synes, at der mangler en restaurant, hvor folk kommer og sætter sig ned og spiser og hygger sig. Jeg tror, at det er en fordel, at der også er folk, som tanker benzin så tæt på. Der er flere, der har stukket hovedet ind af døren, mens jeg har istandsat restauranten, og de har sagt til mig, at de synes, at det er godt, jeg kommer,” siger Hassan Hasso.
Han er ved at færdiggøre menukortet, der skal ramme så bredt som muligt og passe til alle med salater, pizza og burgere.
”Jeg har åbent hver dag fra klokken 16-21 i starten, men hvis folk er interesserede i, at jeg åbner tidligere omkring frokosttid, så kigger jeg på det,” siger han.
Den første uge vil der være nogle specielle åbningstilbud, men ingen takeaway:
”Jeg vil gerne have folk herind og se stedet, inden jeg tilbyder takeaway, men det kommer på sigt,” fastslår Hassan Hasso, som har ansat en kok og er i gang med hyre tjenere til ’Restaurant Løgten’.