Mads Malmmose Sørensen er ny træner i Mollerup Golfklub

Mads Malmmose Sørensen rykker fra klubben i Allingåbro til Mollerup i Aarhus.

Artiklens øverste billede
Mads Malmmose Sørensen (tv.) forlader Norddjurs Golfklub efter tre år. Han skal nu til at justere på golfsvingene hos medlemmerne i Mollerup Golfklub i det nordlige Aarhus. Arkivfoto: Simon Carlson

Siden 2019 har Mads Malmmose Sørensen været head pro og golfmanager i Norddjurs Golfklub, men nu skal klubben i Allingåbro på udkig efter nye kræfter til at varetage de opgaver.

Jeg er egentlig rigtig ked af at stoppe i Norddjurs Golfklub. Jeg kommer til at savne både menneskene og arbejdet i klubben, men nogle gange er der også nogle valg, der skal træffes

Mads Malmmose Sørensen, afgående head pro i Norddjurs Golfklub

Mads Malmmose Sørensen har således fået nye udfordringer i Mollerup Golfklub i det nordlige Aarhus, hvor han starter i sit nye job 1. marts.

»Det er svært at slippe noget, man er glad for, men jeg har aldrig rigtig prøvet at være i en storbyklub før, og det er en af de ting, jeg har på min ’bucket list’. Mollerup er en storbyklub, og jeg er egentlig rigtig ked af at stoppe i Norddjurs Golfklub. Jeg kommer til at savne både menneskene og arbejdet i klubben, men nogle gange er der også nogle valg, der skal træffes, og jeg bliver også nødt til at kigge i mit pas og vurdere, om jeg ellers ville nå at prøve mig af i en storbyklub,« fortæller 48-årige Mads Malmmose Sørensen.

Forståelse og ærgrelse

I Norddjurs Golfklub er der stor forståelse for beslutningen. Det betyder dog ikke, at man ikke ærgrer sig, fortæller klubformand Inge-Lis Mørch.

»Vi er rigtig kede af, at Mads rejser. Han har fået et job som head pro, der er meget svært at sige nej til til, men Mads er meget vellidt i klubben, og vi har haft et fint samarbejde, så set med vores øjne, er det meget ærgerligt,« konstaterer Inge-Lis Mørch.

En eller to nye

I sit nye job vender Mads Malmmose Sørensen tilbage til at koncentrere sig udelukkende om træningen, når han bliver headpro - cheftræner - i Mollerup Golfklub.

I Norddjurs Golfklub har han sideløbende med trænergerningen også bestredet stillingen som golfmanager, hvor han blandt andet har haft fokus på salg og markedsføring af golfklubben.

Derfor skal Norddjurs Golfklub nu ud at finde en eller måske to personer, der kan varetage de opgaver. I klubbens stillingsopslag hedder det således, at klubben »søger en deltidsgolftræner og en deltidsgolfmanager. Med de rette kompetencer kan stillingen besættes af én person i en fuldtidsstilling.«


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Norddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Lokalavisen Norddjurs' nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Norddjurs på listen og tryk tilmeld.
d

Det er den fuldtidsstilling, som Mads Malmose Sørensen indtil nu har haft. Klubformand Inge-Lis Mørch ser dog også visse fordele ved at ansætte to personer til opgaverne.

»Vi skal have lavet salg og markedsføring, der giver klubben værdi, og vi vil blandt andet gerne have flere samarbejder med kroer og hoteller i området. Det kan man måske bedre fokusere på, hvis man kun har den ene del, så vi vil nok lige så gerne ansætte to i deltidsstillinger som en hel, og vi ser også meget gerne ansøgere, der er plus 60 år,« noterer klubformanden.

Der holdes afskedsarrangement for Mads Malmmose Sørensen i Norddjurs Golfklub fredag 18. maj.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.