Aros har fået ny bestyrelsesformand

Med årsskiftet har bestyrelsen for Aros valgt Laura Hay Uggla som ny formand. Hun tiltræder sammen med tre nye bestyrelsesmedlemmer.

Artiklens øverste billede
Den 6. januar blev den tidligere lokalpolitiker og rådmand i Aarhus Kommune Laura Hay Uggla valgt som ny formand for bestyrelsen på kunstmuseet Aros. Foto (arkiv): Brian Karmark

Den 6. januar blev den tidligere lokalpolitiker og rådmand i Aarhus Kommune Laura Hay Uggla valgt som ny formand for bestyrelsen på kunstmuseet Aros.

Laura Hay Uggla, som før sad i bestyrelsen, er altså nu tiltrådt som bestyrelsesformand, mens Jacob Hansen Beuschau fortsætter som bestyrelsens næstformand. Det meddeler kunstmuseet i en pressemeddelelse.

Det nye formandskab tiltræder i øvrigt sammen med tre nye bestyrelsesmedlemmer, som tilbage i august sidste år blev godkendt efter indstilling fra bestyrelsens nomineringsudvalg.

Det drejer sig om direktør for Salling, Marianne Bedsted, CEO i Dansk Commodities, Helle Østergaard Kristiansen, samt forhenværende direktør i Erhverv Aarhus Marc Perera Christensen.

I pressemeddelelsen udtaler Laura Hay Uggla:

»Jeg glæder mig til at tage fat på de store opgaver, der ligger foran os, blandt andet med realiseringen af The Next Level og ny strategi i samarbejde med et stærkt hold af dygtige kollegaer i både bestyrelsen, direktør Rebecca Matthews og organisationen.«

Laura Hay Uggla er uddannet cand. jur. fra Aarhus Universitet.

Hun er desuden forhenværende rådmand for både Sociale forhold og beskæftigelse samt Teknik og Miljø i Aarhus Kommune.

Dertil er Laura Hay Uggla allerede bestyrelsesmedlem i en række erhvervsvirksomheder og kulturinstitutioner som eksempelvis Grenå Havn, Huset Venture, Godsbanen og Aalborg Zoo.

af

Læs også

Del artiklen