Dragqueen skal være ambassadør for Aarhus' udsatte kvinder

Miss Stella Starlight har i snart 25 år kastet glans over Aarhus med sine store skrud og personlighed. Nu skal hun også være ambassadør for Reden Aarhus, som arbejder for byens udsatte kvinder.

Artiklens øverste billede
Peter Rothgardt bedre kendt som Miss Stella Starlight skal være en stemme udadtil for Reden i Aarhus, der tager sig af udsatte kvinder. Pressefoto.

Værestedet Reden, som tager sig af udsatte kvinder, har fået et nyt ansigt udadtil i form af draqqueen’en Stella Starlight. Det fremgår af en pressemeddelelse fra stedet.

»Det er en stor ære for mig at jeg nu kan bruge min skingre stemme for Redens kvinder,« fortæller Stella Starlight, som civilt hedder Peter Rothgardt og både er taekwondo-mester, tegnsprogstolk og nomineret til årets ildsjæl.

Og stemmer er der brug for. Kvinderne der kommer på Reden kæmper med problemer som hjemløshed, misbrug, psykiske lidelser, prostitution og ensomhed. I Redens værested i Sjællandsgade kan kvinderne få hjælp til at håndtere deres livssituation i form af mad, et bad, tøj, omsorg og ly for gaden.

»Kvinderne der kommer hos os, oplever ofte svigt og stigmatisering. Derfor er det enormt værdifuldt, at et ikon som Miss Stella Starlight vil bruge sin stemme for de kvinder, som ellers ikke bliver hørt,« siger Anders Sørensen, leder af Reden Aarhus.

Stellas første gerning som ambassadør, vil være at deltage i årets støttekoncert i Aarhus Domkirke, hvor hun sammen med Ensemble Hovaldt og solist Louise Fribo vil sørge for både glam og julemagi.

Koncerten er åben for alle, og formålet er at samle ind til Redens arbejde for byens udsatte.

»Lad os sammen vise, at Aarhus, smilets by, formår at smile til alle - også de som har det svært i livet,« slutter Stella.

Kvinderne der kommer hos os, oplever ofte svigt og stigmatisering. Derfor er det enormt værdifuldt, at et ikon som Miss Stella Starlight vil bruge sin stemme for de kvinder, som ellers ikke bliver hørt.

Anders Sørensen, leder af Reden Aarhus.

am

Læs også

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.