Aldi rykker ind i det nordlige Aarhus

Fredag 3. december slår dagligvarekæden Aldi dørene op til en ny, moderne butik i Skejbyen i Vejlby. Butikken repræsenterer samtidig kædens nye butikskoncept.

Artiklens øverste billede
Butikschef i Aldi Vejlby, Nick Plougmann. Pressefoto.

Den tyske dagligvarekæde Aldi er i fuld gang med at bygge nye butikker i hele landet under overskriften ’Det nye Aldi’. Og i den forbindelsen udvider kæden nu med en ny, moderne Aldi-butik i Vejlby.

Her bliver butiksdørene åbnet for første gang fredag 3. december med en central placering tæt på 300 nye kollegielejligheder, Risskov Gymnasium, Aarhus Business College og Vejlby-Risskov Hallen.

Vi er superglade for den centrale placering, butikken har fået – helt tæt på sportsfaciliteter, skoler og boliger – som kan bidrage til en nemmere hverdag for mange i lokalområdet.

Nick Plougmann, butikschef i ny Aldi-butik.

Her bliver det butikschef Nick Plougmann, der kan byde kunderne velkommen i den nye butik på Kamma Klitgårds Gade 47.

»Vores engagerede medarbejderteam ser frem til at levere god kundeservice og vise folk det nye Aldi. Vi er superglade for den centrale placering, butikken har fået – helt tæt på sportsfaciliteter, skoler og boliger – som kan bidrage til en nemmere hverdag for mange i lokalområdet.« siger den nye chef i en pressemeddelelse fra butikskæden.

Her bliver den nye butik, samtidig en del af kædens nye koncept, som blandt andet indebærer bredere gange og mere lys.

»Vores nye butikskoncept giver en bedre og mere kundevenlig købsoplevelse. Og kunderne kan blandt andet se frem til nybagt bake-off tre gange dagligt samt øget fokus på ferskvarer som kød, brød og frisk frugt og grønt,« udtaler Aldis distriktschef Jens Graversen Eg.

Åbningsfesten af den nye butik begynder fredag morgen kl. 8. Her kan de første besøgende se frem til at modtage friskbagte croissanter, mens de første 100 kunder, som handler i butikken, får en gratis goodiebag med hjem. Ved åbningen får butikken samtidig også besøg af byrådsmedlem Ango Winther (K).

am

Læs også

Del artiklen