Her er den nye leder af Dansk Dyreværn Århus

Efter en periode med tumult og økonomisk usikkerhed fusionerede Dansk Dyrværn Århus i sidste måned med Dyrenes Beskyttelse, og nu er 45-årige Karina Fisker præsenteret som ny leder.

Artiklens øverste billede
Dansk Dyreværn Århus fusionerede i sidste måned med Dyrenes Beskyttelse. Nu har stedet fået ny leder. Arkivfoto.

Der har ikke været megen medgang at spore det seneste års tid hos Dansk Dyreværn Århus med tumult og en truende konkurs. Men efter fusionen med Dyrenes Beskyttelse i sidste måned ser det lysere ud for dyreinternatet i Tranbjerg, og i en måneds tid har 45-årige Karina Fisker nu været ansat til at få styr på sagerne igen.

Det oplyser Dansk Dyreværn Århus i en pressemeddelelse.

I knap fire år har Karina Fisker ledet Dyrenes Beskyttelses internat i Hjallerup med dets 18 ansatte og ca. 100 frivillige. Fremover skal hun lede begge internater.

»Jeg har fået til opgave at vække internatet til live igen. Men jeg går tålmodigt til opgaven og husker, at jeg har to ører og kun én mund. Medarbejderne på internatet i Tingskoven har været igennem en meget usikker periode, og med fusionen skal der også ske forandringer i måden vi arbejder på. Så lige nu skal teamet sammentømres og vi skal skabe en fælles retning, samtidig med at der skal være plads til forskelligheder,« siger Karina Fisker i pressemeddelelsen.

Karina Fisker er ny leder hos Dansk Dyreværn Århus. Pressefoto.

Som noget nyt skal Dansk Dyreværn Århus fremover modtage dyr fra Vagtcentral 1812 og Dyrenes Beskyttelses kredsformænd. Før fusionen er katte, hunde og andre kæledyr herfra blevet indleveret til internater i henholdsvis Brande og Viborg. Det er en stor forandring for Dansk Dyreværn Århus, som reelt har kørt på nødblus i månedsvis.

»Der kommer til at være rigtig meget liv i internatet fremover, men teamet og kulturen skal også kunne følge med. Så vi tager omstillingen i etaper og udnytter, at internatet kan trække på resten af organisationen i Dyrenes Beskyttelse,« siger Karina Fisker i pressemeddelelsen.

Den 45-årige nordjyde har en diplomuddannelse i ledelse, men trækker også på sine mange års erfaring i slagterigiganten Danish Crown, hvor hun blandt andet har været afdelingsleder. Springet fra slagteriet til dyreinternatet kom dog lidt ud af det blå.

»Jeg så et stillingsopslag for jobbet som internatleder i Hjallerup og måtte bare søge det,« siger Karina Fisker om brancheskiftet.

Men passionen for dyr er også blevet faglig. Sideløbende med jobbet som internatleder har Karina Fisker taget en uddannelse som hundeadfærdstræner.

jwh

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.