Middelfart Sparekasse flytter ind på Dokk1 i Aarhus

Efter otte år og tre ombygninger i Rosensgade flytter Middelfart Sparekasse i det nye år til Dokk1.

Artiklens øverste billede
Middelfart Sparekasse rykker i begyndelsen af det nye år ind i nye lokaler på Dokk1 ved havnen i Aarhus, hvilket Adm. direktør Martin Baltser (tv) og afdelingsdirektør i Aarhus Lars Reimer ser frem til. Pressefoto.

Til næste år kan man også klare bankforretningen, når man i forvejen er på Dokk1 for at låne bøger eller få hjælp hos Borgerservice. 1. januar overtager Middelfart Sparekasse nemlig et lejemål på næsten 2.000 kvadratmeter i kulturhuset, der også huser Aarhus Stadsarkiv, DR og andre arbejdspladser.

Det oplyser Middelfart Sparekasse i en pressemeddelelse.

»Den flotte, gamle bygning i Rosensgade emmer i den grad af sparekasse, så vi har sat barren højt. Dokk1 er en bygning af en anden tid, men den er også indbegrebet af folkelighed og vel nok den mest besøgte adresse overhovedet i Aarhus,« siger Martin Baltser, adm. direktør i Middelfart Sparekasse, i pressemeddelelsen.

Dermed får banken lokaler, der er dobbelt så store end de nuværende i Rosensgade, hvor Middelfart Sparekasse har været placeret de seneste otte år i Aarhus og ad flere omgange har foretaget ombygninger.

»Vi har brug for at få bedre plads. Antallet af medarbejdere er vokset støt, siden vi åbnede. Senest har vi budt velkommen til nye kolleger fra Folkesparekassen, og nu kan vi simpelthen ikke presse flere skriveborde ind,« siger Lars Reimer, afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse i Aarhus, i pressemeddelelsen og fortsætter:

»For fællesskabets skyld har vi også brug for at blive samlet på én etage frem for på fire i dag. Vi har været virkelig glade for at bo i Rosensgade, men vi må også sige, at for både kolleger og kunder er det lettere at komme til Dokk1 med parkering, letbane og busser lige uden for døren.«

Den præcise dato for flytningen til Dokk1 er ikke fastlagt endnu. Banken overtager lokalerne 1. januar, og da der ikke skal ske nogen store forandringer, er forventningen, at flytningen sker i det tidlige forår 2022, oplyses det i pressemeddelelsen.

jwh

Læs også

Del artiklen