Holch Povlsen uddeler 300 mio. kr. til ansatte

Ansatte hos Bestseller får en ekstra god lønseddel i november.

Artiklens øverste billede
Anders Holch Povlsen har valgt at give sine ansatte i Bestseller en ekstra stor lønseddel i november måned. Pressefoto: Bestseller.

Ansatte hos Bestseller kan godt begynde at glæde sig ekstra meget til lønsedlen i november. Ejer og direktør Anders Holch Povlsen har nemlig besluttet, at alle medarbejderne skal have en ekstra månedsløn, oplyser Bestseller i en pressemeddelelse.

Det sker efter halvandet år med pandemi og nedlukninger, som har udfordret virksomheden. Udviklingen er dog vendt, og det kommende årsregnskab vidner om, at virksomheden er kommet stærkt igen.

»Vi har unægtelig været igennem nogle udfordrende måneder, men vi kan se, vi har kæmpet os stærkt tilbage. Det har alle en kæmpestor andel i, og det vil vi gerne anerkende. Og gøre det med en markant belønning. Vi er i den grad taknemmelige for, at vi står, hvor vi står nu,« siger Anders Holch Povlsen i pressemeddelelsen.

I alt uddeler Bestseller godt 300 mio. kroner til de ansatte i forbindelse med den ekstraordinære bonus.

»Det har været en fælles indsats, hvor alle har medvirket til at gøre en forskel i det seneste år. Derfor får alle kolleger en anerkendelse – uanset om man er designer, butiksansat, IT-ekspert eller arbejder med logistik. Alle har del i det, vi har leveret i en helt ekstraordinær periode, og det vil vi gerne hylde,« fortsætter den aarhusianske milliardær i pressemeddelelsen.

jwh

Læs også

Del artiklen