167 lejligheder skyder op i Aarhus-forstad

Byggeriet af 10.000 nye boligkvadratmeter nærmer sig sin afslutning i ny og grøn bydel.

Artiklens øverste billede
Sådan ser Risskov Engby ud i dag. Til foråret er 167 lejligheder klar til udlejning. Det store projekt anlægges i 3-5 etager med gårdmiljø i midten og parkeringspladser under dæk. Foto: Raundahl & Moesby

I Risskov er den store omdannelse af det gamle erhvervsområde mellem Grenåvej og Lystrupvej i fuld gang.
Entreprenøren gik i sommeren 2020 i gang med forberedelsen af den tidligere industrigrund, og nu er byggeriet så langt, at udlejningsselskabet Go’Bolig kan sætte gang i udlejningen af 167 lejligheder.

»Boligerne på Arresøvej bliver af højeste kvalitet, som vi kender det fra vores andre ejendomme opført i samarbejde med Raundahl & Moesby. Så vi glæder os meget til, at lejerne kan rykke ind i de færdige lejligheder i starten af 2022,« siger Sarah Nørgaard Magnusson, marketingchef hos Go’Bolig, i pressemeddelelse.

Moderne boliger

De 167 lejligheder bliver en del af en ny bydel i Risskov med op til 1.700 boliger, daginstitutioner, blandet erhverv og rekreative, grønne områder. Bygningen udføres i røde teglsten med flere grønne kiler, stisystemer, basketbane, legeområder og beplantning både i bebyggelsens centrum og mod nabobygningerne og letbanen mod vest.

Til hver bolig hører både en privat terrasse eller altan, et depotrum og gode muligheder for at parkere både cykel og bil lige ved ejendommen.


Det er nemlig noget, lejerne efterspørger, lyder det fra Sarah Nørgaard Magnusson:

»Her har vi muligheden for at give lejerne alt det, de ønsker i en bolig. Der er ikke gået på kompromis eller valgt noget fra. Vi kan tydeligt se fra vores lignende ejendomme i byen, at det er det, der gør forskellen, når udbuddet af boliger i et område er stort.«

Hun oplyser, at lejlighederne henvender sig både til studerende, par og børnefamilier.

ksa

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen