DHL Stafetten bød på solrig løbefest i genåbningens tegn

Den første af to DHL-aftener blev besøgt af 13.000 løbere i Mindeparken

Artiklens øverste billede
DHL Stafetten anno 2021 fik et godt comeback i strålende sensommer-solskin. Pressefoto

Solen bankede onsdag ned på Mindeparken, som udgjorde en noget nær perfekt scene for den 39. udgave af DHL Stafetten. 13.000 af forventningsfulde deltagere blev sluppet løs, som var det køer der skulle på græs efter en lang vinter.

Mindeparken stod klar til at endelig at kunne tage imod de mange organisationer til en tiltrængt gå- eller løbetur. Med livemusik, heppende aarhusianere, og et jule- og jungletema fordelt på ruten var det lettere for deltagere at holde gejsten oppe.

Det sociale har været meget savnet, og det var aftens DHL Stafetten et tydeligt bevis på

Jeanette Boye Sørensen, eventchef i Aarhus Motion, der arrangerer DHL Stafeti MIndeparken

DHL-direktør for Danmark, Steen Asger Jørgensen indviede DHL Stafetten med en tale, og han skød efterfølgende skyde løbet i gang.

Grundet det gode sensommervejr i Mindeparken blev teltene næsten overflødige, og flere steder blev græsarealer forvandlet til festivalstemning. Pressefoto

»Det er så fedt endelig at kunne komme i gang, vi har ventet længe på at endelig kunne afholde DHL. At DHL Stafetten nu er startet, så kan jeg ikke lade være med at tænkte på de mange fede events, vi går i møde,« siger en glad eventchef i Aarhus Motion, Jeanette Boye Sørensen, i en pressemeddelelse.

Jeanette Boye Sørensen bliver interviewet i forbindelse med årets DHL Stafet.

Det gode vejr satte sit præg

Mindeparken var fyldt med masser af god stemning, duft af grillmad og ikke mindst sved på panden. Sved på panden forårsaget af det flotte vejr og de fem kilometer, der skulle løbes, før mad og drikke kunne nydes.

Over 2.600 hold med fem personer på hver var onsdag aften afsted på løbe- eller gå ruten.

Grundet det gode sensommervejr i Mindeparken blev teltene næsten overflødige, og flere steder blev græsarealer forvandlet til festivalstemning med musik i baggrunden, havespil og øl i krus.

»Det er, hvad DHL Stafetten handler om: Firmaer der mødes i løbetøjet til motion og hygge. Det sociale har været meget savnet, og det var aftens DHL Stafetten et tydeligt bevis på,« fortæller Jeanette Boye Sørensen.

Kun halvvejs

Sidst DHL Stafetten blev arrangeret var i 2019 fordelt på tre dage, men i år foregår går det over to dage. Så torsdag vil Mindeparken endnu en gang ligge græs til en løbefest, hvor kollegaer konkurrerer.

ksa

Læs også

Del artiklen