Plantorama åbner restaurant og legeområde: »Det skal være en oplevelse«

Man skal lede længe efter et menukort i ny restaurant i Plantorama Tilst.

Artiklens øverste billede
Den nye restaurant i Plantorama Tilst vil ifølge centerchef give »et liv, der normalt ikke er på en restaurant.«

»Vi vil gerne have, at det skal være en oplevelse at være i Plantorama. Vi vil gerne gøre det mere til en tur, hvor man kan få nogle oplevelser sammen i stedet for, at man kun besøger Plantorama for at købe planter.«

Sådan lyder det fra centerchef i Plantorama i Tilst, Benny Kristensen, der torsdag slår dørene op til restauranten »Restorama« og et nyt legeområde i landets største havecenter.

Restauranten er den første af sin slags i de 13 Plantorama-havecentre i landet.

»Man får et liv, der normalt ikke er på en restaurant. Det har vi store forventninger til. Plantorama er udsigt over planter, og restauranten giver udsigt over planter, så ordspillet Restorama giver god mening,« siger Benny Kristensen til Lokalavisen Aarhus.

App-restaurant

Gæster skal dog ikke forvente, at en tjener kommer ud og byder velkommen, når de vil spise på Restorama.

»Førstesalen er på 2000 kvadratmeter, så det er et stort område, hvis man som tjener skal være opsøgende. Det er meningen, at man skal bestille sin mad på en app, og så ryger ordren direkte ud i køkkenet. Der er som udgangspunkt intet menukort,« lyder det fra Benny Kristensen.

Mens Restorama ikke tilbyder klassisk tjenerservice, giver restauranten til gengæld frie rammer, når gæsterne har afgivet deres ordre.

»Der er siddepladser, der passer sammen med restauranten, men man kan selv vælge, hvor man sidder. Der er forskellige miljøer at vælge i mellem. Så kommer vi hen med maden, og der vil selvfølgelig være folk til at rydde op, siger Benny Kristensen.

På 1. sal har Plantorama også skabt et legeområde, Spirestrup, hvor børn kan fyre noget krudt af.

»Området er indendørs, men det minder mest om et udendørs legeområder. Der er ikke sådan nogle små gange, man kravler rundt i eller bolde, man lander i efter en rutsjebanetur. Det er også af hensyn til corona, siger Benny Kristensen.

På grund af restriktioner bedes man i øjeblikket bestille bord i Restorama på forhånd.

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen