Der blev samlet mere end 80.000 kroner ind til Mårslet Multihal, og man er nu endnu tættere på en realisering af hallen.

Der blev samlet mere end 80.000 kroner ind til Mårslet Multihal, og man er nu endnu tættere på en realisering af hallen.

Mårslet Multihal tættere på efter intens indsamling

Folkene bag Mårslet Multihal har haft stor indsamlingsdag i byen med succes

Af
Camilla Olesen

83.414 kroner.
Det var, hvad der kom ud af fem timers intensiv indsamling til Mårslet Multihal foran SuperBrugsen og Rema 1000 i byen.
Folkene bag Mårslet Multihal har hængt plakater op i hele byen på lygtepæle og masser af bannere med lokale ansigter.
Det ser ud til, at markedsføringen af hallen har virket, for hallen er nu tættere på end nogensinde før, fortæller Kurt Kirkedal Laursen, formand for TMG og multihallens styregruppe.
“Nu mangler vi under en million kroner. Vi fortsætter indsamlingen og forsøger med flere forskellige muligheder for at skaffe de sidste penge,” siger han og fortsætter:
“Vi tænker blandt andet på sponsorere og i alternative muligheder som for eksempel, om der er nogen, der kan låne os pengene billigt. Vi går stadig all in på det her projekt.”

Almindelige borgere

På den store indsamlingsdag var Mårslet Brændevinslaug forbi med 5.000 kroner og byens håndboldklub med 15.000 kroner.
Resten er kommet fra almindelige borgere i byen.
“Der var rigtig mange mennesker forbi, som jeg ikke har set før i forbindelse med multihallen, så det var dejligt. Der er rigtig mange aktive på projektet lige nu,” siger Kurt Kirkedal Laursen.
I december sidste år fik Mårslet Multihal bevilliget to millioner kroner til projektet af Aarhus Kommune, så den samlede bevilling nu lyder på 3,6 millioner kroner.
Selv om man forsøger at søge fonde og skaffe penge fra andre kanaler, så er det stadig vigtigt, at byens borgere støtter projektet, opfordrer Kurt Kirkedal Laursen.

null

Publiceret 28 September 2014 07:00