SF i Aarhus bringer to kvinder i front

SF har valgt Liv Gro Jensen som politisk ordfører, imens Mette Bjerre bliver gruppeformand for i den kommende byrådsperiode.

Artiklens øverste billede
SF's to kvindelige medlemmer af byrådet sætter sig på to interne poster. Pressefoto.

SF’s Liv Gro Jensen og Mette Bjerre oplevede begge flotte personlige stemmetal ved det netop overståede kommunalvalg, og de bliver nu belønnet med fine poster hos partiet for den kommende byrådsperiode.

Det oplyser SF i en pressemeddelelse.

Live Gro Jensen, der fik 3.925 personlige stemmer, er således ny politisk ordfører.

»Jeg er vildt glad og taknemmelig for at få æren af at blive politisk ordfører for SF og dermed få en meget vigtig rolle i at løfte den særlige opgave, det er at kommunikere SF’s politik for omverdenen,« fortæller hun i pressemeddelelsen, hvor også Thomas Medom, der er partiets politiske leder samt rådmand, sætter ord på valget:

»Liv Gro Jensen har vist sig som en stærk kommunikator og stor klimaprofil. Hun har fået fantastisk opbakning fra borgerne i Aarhus. Jeg er sikker på, at hun på bedste vis kan repræsentere SF som politisk ordfører.«

Mette Bjerre overtager rollen som gruppeformand fra Jan Ravn Christensen, der blev valgt ind i byrådet på partiets fjerde og sidste mandat.

»Mette Bjerre har igennem den sidste periode opbygget stor viden om byrådets arbejde og samarbejder godt med de andre partier, og med hende som gruppeformand kommer gruppen til fortsat at arbejde grundigt og vidensbaseret,« fortsætter Thomas Medom i pressemeddelelsen.

Også den nyudnævnte gruppeformand er glad for sin nye rolle i partiet.

»Vi er en gruppe som kender hinanden rigtig godt og arbejder godt sammen. Jeg er stolt over at få lov at være den der skal binde det samarbejde sammen, og vil gøre alt hvad jeg kan for at vi fortsat udnytter alle de forskellige kompetencer og evner hver af byrådsmedlemmerne har,« siger Mette Bjerre i pressemeddelelsen.

jwh

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen