Hjemløse Allan er kommet tættere på sin datter

Artiklens øverste billede
Foto:

Der er sket en del i Allan Jensens liv, siden lokalredaktør Camilla Kjærgaard Olesen sidst snakkede med ham. Det fortæller han i andet afsnit af podcast-serien 'For Min Datters Skyld', hvor temaet denne gang er venskab.

For udover, at Allan er begyndt at overveje, hvilke personer han skal fortsætte med at kalde for sine venner, og hvem han vil cutte forbindelsen til, så er en dør så småt begyndt at åbne sig til en helt særlig person.

Følger hjemløse Allan i et år

Lokalavisen Aarhus følger i et år den 33-årige Allan Jensen, som er hjemløs stofmisbruger i Aarhus. Hans liv foregår på gaden og på byens ungeherberg. Han er afhængig af heroin og hash, men han er fast besluttet på at ændre sit liv. Han vil ud af stofmisbruget, og så vil han have sin egen lejlighed. Allan har nemlig en datter, som han gerne vil være tæt på. Han vil se hende vokse op. Han vil være en rigtig far for hende.

Lokalavisen Aarhus går helt tæt på hans hverdage i op- og nedture. Det sker med podcast-serien 'For Min Datters Skyld', hvor der løbende kommer nye afsnit.

Lyt til hele serien herunder

Læs også

Del artiklen