En stor del af en helt normal hverdag for hjemløse Allan Jensen består i at sælge magasinet 'Hus Forbi' forskellige steder i Aarhus.

En stor del af en helt normal hverdag for hjemløse Allan Jensen består i at sælge magasinet 'Hus Forbi' forskellige steder i Aarhus. Foto: Camilla Kjærgaard Olesen

Dødsfald, kulde og godfather:

En dag som hjemløs i Aarhus

Nyt afsnit i Lokalavisen Aarhus' podcast-serie "For Min Datters Skyld", som følger den hjemløse Allan Jensen, er ude nu

Lokalredaktør Camilla Kjærgaard Olesen har tilbragt en hel dag fra morgen til aften sammen med hjemløse Allan Jensen for at få et autentisk indblik i, hvordan hans dagligdag på gaden er. I første del af tredje afsnit fortæller Allan blandt andet om en jævnaldrende veninde fra miljøet, der netop er død, han tager Camilla med ind på værestedet, og så foregår en del af afsnittet på gaden, hvor Allan især kæmper med at undgå folk, han ikke vil snakke med.

Anden del af afsnittet udkommer senere denne uge. Husk at abonnere på podcasten dér, hvor du lytter med, så du er sikker på at få besked, så snart næste del er udgivet.

Lyt til hele serien om hjemløse Allan Jensen herunder

SÅDAN KAN DU LYTTE TIL SERIEN PÅ MOBILEN

Podcast-serien hedder 'For Min Datters Skyld', og den kan allerede nu findes i iTunes, Spotify, Google Podcasts, og hvor du ellers lytter til podcast. Søg på 'For Min Datters Skyd' i din podcast-app og abonner på serien, så er du sikker på at få besked, så snart der er et nyt afsnit tilgængeligt.

Publiceret 24 November 2020 16:11