Foto:

Foto: Camilla Kjærgaard Olesen

Ny podcast-serie:

Følg hjemløse Allans vej væk fra gaden

I et år vil Lokalavisen Aarhus følge 33-årige Allan Jensen, der er en hjemløs stofmisbruger. Han er fast besluttet på at ændre sit liv, og det bliver til podcast-serien 'For Min Datters Skyld'. Første afsnit er ude nu

Af
Jonas Wrede Hansen

33-årige Allan Jensen er hjemløs. Hans liv foregår på gaden i Aarhus og på byens ungeherberg. Han er afhængig af heroin og hash, men han er fast besluttet på at ændre sit liv. Han vil ud af stofmisbruget, og så vil han have sin egen lejlighed. Allan har nemlig en datter, som han gerne vil være tæt på. Han vil se hende vokse op. Han vil være en rigtig far for hende.

I et år vil Lokalavisen Aarhus følge Allans kamp med at nå målet. Vi vil gå helt tæt på hans hverdage i op- og nedture. Det gør vi i podcast-serien 'For Min Datters Skyld', hvor der løbende kommer nye afsnit. Det første kan høres allerede nu.

Lyt til podcast-serien i afspilleren herunder.

Sådan kan du lytte til serien på mobilen

Podcast-serien hedder 'For Min Datters Skyld', og den kan allerede nu findes i iTunes, Spotify, Google Podcasts, Soundcloud, og hvor du ellers lytter til podcast. Søg på 'For Min Datters Skyd' i din podcast-app og abonner på serien, så er du sikker på at få besked, så snart der er et nyt afsnit tilgængeligt.

Publiceret 29 September 2020 08:35