Byens lokale nyhedssite rykker endnu tættere på aarhusianerne

Lokalavisen Aarhus rykker endnu tættere på borgerne.

Artiklens øverste billede
Chefredaktør for Jyllands-Postens Lokalaviser Morten Nystrup glæder sig over de nye, gratis digitale tilbud til aarhusianerne og andre med interesse i landets næststørste by. Pr-foto

Læserne får bedre mulighed for at involvere sig i journalistikken og dermed deres lokalområde. Unikke nyhedsbreve og ikke mindst nye sites, der bugner af gratis, lokale nyheder. Det er, hvad borgerne i Aarhus nu kan glæde sig over.

Som et led i den løbende udvikling af den konstante nyhedsdækning har Lokalavisen Aarhus relanceret sit nyhedssite med gratis nyheder og debat om lokale forhold.

Journalisterne på Lokalavisen Aarhus har i forvejen deres hjemmevante gang i byen, på rådhuset, blandt de handlende og i foreningerne samt i Mediehuset på havnen. Nu vil de i endnu højere grad blive profileret digitalt med en klar opfordring til læserne om at involvere sig i journalistikken.

»Det er et stort og afgørende, men ikke endeligt skridt mod hele tiden at udvikle vores journalistik og styrke relevansen af de historier, som vi hver dag tilbyder borgerne gratis,« siger Morten Nystrup, ansvarshavende chefredaktør, Jyllands-Postens Lokalaviser.

Borgerinddragende journalistik, fysisk og digital tilstedeværelse samt stort lokalkendskab vil i fremtiden kendetegne Lokalavisen Aarhus yderligere, uanset hvordan og hvornår man ønsker at holde sig opdateret om Aarhus.

Udover lokale nyhedssites og ugentlige aviser, er Lokalavisen Aarhus hver dag i kontakt med tusindvis af borgere, som allerede nu modtager nyhedsbreve. To gange om dagen tilbyder vi gratis nyhedsbreve med seneste nyt fra lokalsamfundet, og de mennesker, der er med til at skabe det.

Det tilbud suppleres nu af et ugentligt, håndskrevet nyhedsbrev fra Århus Onsdag, der personligt og veloplagt dækker aarhusiansk kultur fra første række. Århus Onsdag, der hver uge udkommer i over 104.000 eksemplarer, får også et nyt site spækket med nyheder, portrætter og inspiration fra det aarhusianske kulturliv.

»Samlet set bliver det unikke, digitale og ikke mindst gratis tilbud, der understreger, at Århus Onsdag er mediet, der i den grad er i kontakt med aarhusianerne, nu hver eneste dag,« siger Morten Nystrup.

Hov, det her indhold benytter cookies

På denne plads ville vi rigtig gerne have vist dig indholdet, men det kan vi desværre ikke, da du har fravalgt cookies. Vil du se indholdet skal du acceptere Marketing og Statistik, det gør du her: opdater dit samtykke.

Lokalavisen Aarhus

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.