Jurist vil hjælpe konfliktramte forældre

Shenna Salih tilbyder at være den stærke stemme i børnesager

Artiklens øverste billede
Shenna Salih er stifter af og direktør i 'Se dit barn', der er en juridisk enhed, der skal hjælpe konfliktramte forældre. Pressefoto

Rådgivning Med fokus på sager inden for børneområdet, herunder tvangsfjernelser, forældremyndighed, bopæl og samvær, er ’Se dit barn’ førende indenfor området og fungerer ligeledes som et indledende talerør for forældre, der ønsker at få behandlet en sag i Familieretshuset.

Direktør og stifter bag ’Se dit barn’, Shenna Salih, har i mange år arbejdet intenst med børnesager i sin tid som advokatfuldmægtig, men hun oplevede, at rigtig mange forældre ikke tog imod tilbuddet om juridisk bistand under deres sag i den tidligere Statsforvaltning, på grund af de høje advokattimetakster, og at det derfor ofte ikke blev til mere end bare rådgivning, som resulterede i, at forældrene og deres sager endte med at blive forelagt retten til domsafsigelse.

Shenna udtaler i en pressemeddelelse:

”Jeg hjælper den ene part igennem hele systemet, både i Familieretshuset og i Familieretten. Vi er nemlig dem, man ringer til, når man har behov for en stærk stemme i Familieretshuset, eller når forældrene har behov for konfliktmægling ved at forsøge at få forældrene til at indgå i et forlig, så deres sag ikke ender i retssystemet.”

’Se dit barn’ fungerer som en juridisk og selvstændig enhed, hvor fokus er at få forældre til at opnå enighed og indgå frivillige forlig f.eks. om samvær således, at sagerne ikke ender i retten, hvor børnene oftest også bliver inddraget i form af børnesagkyndige undersøgelser og børnesamtaler.

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen