Har åbnet butik i Risskov

Det store lager i Risskov er nu blevet til en butik

Artiklens øverste billede
Især pynt i rosaguld er populært, fortæller Annette Lucca Larsen, der er indehaver af Luxit i Risskov.

festpynt For knap et år siden kunne man i disse spalter læse, at festpynt-virksomheden Luxit i Risskov var vokset ud af rammerne og havde fået et stort lager på 300 kvadratmeter.

Dengang var drømmen at åbne en butik, og det er nu lykkes til trods for corona, og at der dermed ikke har været mulighed for den store festivitas.

Ægteparret Annette Lucca Larsen og Morten Larsen, der står bag Luxit, skulle træffe beslutning om enten at flytte nogle af opgaverne ud af huset eller flytte fra lageret på Voldbjergvej 24 i Risskov. De valgte at gå med den første løsning, så alle webordrer bliver i dag pakket på Pakkecenter Nord i Nørresundby, og den tidligere lagerhal i Risskov er nu blevet omdannet til en butik på 300 kvadratmeter, som Luxit også snart vokser ud af.

”Vi blev enige om at pimpe stedet lidt op, når vi nu var her i forvejen. Vi har haft mange lokale, der er kommet forbi for at hente varer, så vi besluttede os for at blive. Det er en lidt rustik lagerhal, og det passer godt ind, så det ikke bliver for fint. Vi har reoler i stål og sort, hvor pynten er farveinddelt, og så har vi et showroom bagest i butikken, så kunderne kan blive inspireret,” siger Annette Lucca Larsen, der har beholdt sine 13 ansatte - tre på fuldtid 10 på deltid.

Fyldt lokale

Selv om de har flyttet pakningen af ordrer til Nordjylland, så er der så mange varer i butikken i Risskov, at der snart heller ikke er mere plads der. Men for Annette Lucca Larsen er det vigtigt, at der hele tiden er nye varer på hylderne, og derfor er der også 150 nye produkter indenfor den kommende uge - heriblandt nogle af Luxits egenproducerede.

Luxit i Risskov er indrettet efter farver.

”Det er tilbehør som for eksempel ballonpumper og lyskæder. Vi lytter meget til vores kunder og prøver at lave det, der bliver efterspurgt, og det, vi også selv synes, mangler. Vi ved ikke, hvordan vi skal få plads til de nye varer, for vi er godt fyldt op,” siger Annette Lucca Larsen med et stort smil.

Drøm om flere steder

Hun har en drøm om at udvide Luxit til at være flere steder i Danmark end kun i Risskov.

”Vi har mange besøgende hver dag. Dem på Sjælland føler sig lidt snydt, og det kunne meget vel være, at det blev der, vi kunne finde på at åbne en butik. Og på et tidspunkt vil vi gerne have en større butik her i Aarhus, for vi har ikke lyst til at fjerne varer fra hylderne,” siger indehaveren af Luxit.

Selv om der har været corona og mangel på fester det seneste årstid, har Luxit ikke oplevet en nedgang. Danskerne har stadig holdt små fødselsdage og intime bryllupper med få mennesker, og der har Annette Lucca Larsen oplevet, at kunderne har gjort meget ud af at pynte op.

”Vi glæder os til, at der nu bliver endnu flere fester, så der kommer mere gang i den. Danskerne trænger virkelig til at holde fest. Vi går en tid i møde, hvor der også kommer studenterfester, så det har vi også en masse pynt til,” siger hun.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.