Nu starter Alexander ny virksomhed

Alexander Tvede-Jensen vil gøre strategisk rådgivning til sin levevej

Artiklens øverste billede
23-årige Alexander Tvede-Jensen har etableret sig i et kontorfællesskab i Dokk21 i Filmbyen. Pressefoto

Iværksætter 23-årige Alexander Tvede-Jensen lavede sin første startup virksomhed som 14-årig, hvor han hjalp ældre med at blive rustet til digitaliseringen. Hans seneste virksomhed er et vinfirma, der sælger vin på dåse. Herudover studerer han markedsføringsøkonomi med speciale i iværksætteri. Og så var det, at han på en lidt stille coronadag, fik en ny idé.

"Jeg så, hvordan mange virksomheder var bekymrede og utrygge ved fremtidsudsigterne på grund af corona. Så tænkte jeg på, hvad jeg selv er god til. Og jeg er god til at være strategisk. Jeg undersøgte, om der kunne være et marked for en service af den slags, og det var der," fortæller Alexander Tvede-Jensen i en pressemeddelelse.

Servicen går ganske enkelt ud på, at Alexander Tvede-Jensen tilbyder strategiske analyser og rådgivning for virksomhederne.

"Mange virksomheder glemmer, hvor vigtig den strategiske tilgang er. Jeg ser virksomhedsejere drifte i blinde uden at have en strategisk retning for deres virksomhed. Derfor laver jeg ofte en situationsanalyse på virksomhederne. Her viser jeg dem, hvor de er lige nu og undersøger, hvor de gerne vil hen. Og så rådgiver jeg om, hvordan de når det ønskede mål," fortæller han.

Alexander Tvede-Jensen har netop købt sig ind i et kontorfællesskab, Dokk21 i Filmbyen. Her sidder han sammen med andre konsulenter.

"Lige nu er jeg fokuseret på at skabe et godt kundegrundlag som strategisk rådgiver og få en god portefølje af tilfredse kunder. Jeg ser helt klart en mulighed for en god indkomst, når jeg begynder at udvikle det til noget mere gerne efter den kommende sommerferie," lyder det fra Alexander Tvede-Jensen, der samtidig gerne vil færdiggøre sin uddannelse på Erhversakademiet Aarhus.

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen