Sociale iværksættere i Aarhus indgår i DISIE

Social Innovators Hub er blevet en del af noget større

Artiklens øverste billede
Steffen Rasmussen er glad for, at Social Innovation Hub er blevet en del af DISIE (Danish Institute for Sustainable Innovation & Entrepreneurship). Pressefoto

Iværksætteri Den sociale iværksætter i Aarhus, Steffen Rasmussen, som står bag succeser som Fundamentet og Center for Social Nytænkning, har 1. april overdraget Social Innovators Hub til DISIE, Danish Institute for Sustainable Innovation & Entrepreneurship. DISIE har eksisteret i København siden 2009, hvor organisationen blev grundlagt for unge projektmagere og iværksættere.

"Jeg har længe vidst, at kontor- og arbejdsfællesskabet Social Innovators Hub en dag skulle være en del af noget større, og jeg er glad for, at det er DISIE, vi er blevet en del af. DISIE har udviklet sig til at være det nye, naturlige fællesskab for alle, der arbejder med det sociale iværksætteri. DISIE kan være med til at styrke den innovation, der er brug for på det sociale område," siger Steffen Rasmussen i en pressemeddelelse.

Steffen Rasmussen fortsætter sit arbejde med socialt iværksætteri, som han har fokuseret på i mere end 10 år.

DISIE har med Social Innovators Hub nu to adresser i Aarhus. For nylig åbnede et nyt arbejdsfællesskab i den kommende bæredygtighedscertificerede bydel Trælasten, i samarbejde med PensionDanmark. Her kan bæredygtige startups udvikle sig sammen med andre impact iværksættere, og være blandt de første beboere i bydelen.

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen