Moesgaard Museum åbner med udvidede åbningstider

Moesgaard Museum er klar til igen at modtage gæster

Artiklens øverste billede
Moesgaard Museum åbner i næste uge.

I 23 dage nåede særudstillinen 'Neandertaler – I mammutjægernes land' at holde åbent på Moesgaard Museum, inden museet sidste år var nødt til at lukke ned på grund af corona-restriktionerne. Derfor er det blandt andet lige præcis den udstilling, som publikum kan opleve på Moesgaard Museum, når det onsdag 21. april åbner op igen.

Det oplyser museet i en pressemeddelelse.

”Vi har virkelig set frem til at kunne åbne igen og glæder os rigtig meget til at byde vores gæster velkommen på museet. Vi har forlænget vores store særudstilling om neandertalerne og ser frem til, at udstillingen endelig kan få det publikumsbesøg, den har fortjent. Vi har samtidig valgt at udvide vores åbningstider i weekenderne, så vi kan sprede gæsterne ud på flere timer og dermed skabe mulighed for, at flere kan besøge museet og få en sikker og helt tryg oplevelse. Vi har fuldt fokus på sikkerheden og er klar til at håndtere både kontrol af coronapas og de øvrige retningslinier, som vi får fra myndighederne,” siger Mads Kähler Holst, der er direktør for Moesgaard Museum, i pressemeddelelsen.

Moesgaard Museum indførte allerede efter den første nedlukningsperiode i foråret sidste år et billetbestillingssystem, så besøgende skal købe billetter på forhånd til et bestemt ankomsttidspunkt for at besøge museet. Dette kan gøres på museets hjemmeside og betyder, at man på museet hele tiden har styr på, hvor mange gæster, der ankommer til museet og dermed undgår at have for mange gæster på samme tid.

Samtidig oplyser Moesgaard i pressemeddelelsen, at åbningstiderne udvides i weekenderne, så man allerede kan besøge museet fra klokken 9.00 om morgenen og helt frem til klokken 19.00 om aftenen. De udvidede åbningstider gælder både lørdag og søndag.

jwh

Læs også

Del artiklen