Seierfitness lukker centeret i Badeanstalten Spanien.

Seierfitness lukker centeret i Badeanstalten Spanien. Modelfoto: Adobe Stock

Presset i knæ af corona:

Endnu et fitnesscenter i Aarhus lukker

Seierfitness lukker centeret i Badeanstalten Spanien og koncentrerer sig kun om at være til stede i Pakhusene på Aarhus Ø

Det er kun en uge siden, at den danske fitnesskæde Repeat meddelte, at den gik konkurs og dermed lukkede centeret i Regina-bygningen midt i Aarhus. Coronakrisen blev omtalt som årsagen, og nu har den krævet endnu et offer.

Seierfitness oplyser således på Facebook, at den aarhusianske fitnessklub lukker centeret i Badeanstalten Spanien i den centrale del af Aarhus. Dermed vil Seierfitness kun være til stede i de større og nye lokaler i Pakhusene på Aarhus Ø, som fitnessklubben flyttede ind i tilbage i september måned. På Facebook forklarer Seierfitness lukningen med, at nedlukningen af Danmark har været hård ved forretningen.

"Vi er som fitnessklub presset i knæ, og vi har været nødsaget til at tage en svær beslutning, der langt fra har været nem, men nødvendig for at vi kan komme igennem vanskelighederne og hurtigt op i gear igen," skriver direktør Mads Seier blandt andet i et længere opslag på Seierfitness' Facebooks-side.

"Gør ekstra ondt"

Seierfitness åbnede i Badeanstalten Spanien i 2012, men direktør Mads Seier har drevet fitness ved den ikoniske svømmehal siden 1998. Derfor er det også en smertefuld beslutning, som han nu har taget, forklarer han i opslaget på Facebook.

"Det gør ekstra ondt, da klubben i Badeanstalten Spanien er noget helt specielt for os alle sammen. Atmosfæren, de 'skæve' lokaler, hyggen og den flotte gamle bygning," skriver Mads Seier i Facebook-opslaget.

Fremover vil alle kræfter blive samlet i det nye fitnesscenter på Aarhus Ø, når genåbningen af Danmark også omfatter fitnesscentre.

jwh

Publiceret 02 March 2021 20:11