Sunset Boulevard er en danskejet fastfood-kæde med 44 restauranter i Danmark, en på Færøerne og en i USA. Åbning af den 44. restaturant i Odense, Odense, torsdag den 4. juli 2019.

Sunset Boulevard er en danskejet fastfood-kæde med 44 restauranter i Danmark, en på Færøerne og en i USA. Åbning af den 44. restaturant i Odense, Odense, torsdag den 4. juli 2019. Pressefoto.

Sunset Boulevard-restauranter i Aarhus genåbner med ny indehaver

Sunset Boulevard har totalrenoveret kædens restauranter i Bruuns Galleri og i Risskov, som den lokale franchisetager Brian Houensgaard har overtaget driften af.

Restauranten på Ravnsøvej i Risskov genåbner for take away 28. januar, mens restauranten i Bruuns Galleri genåbner, når covid-19-restriktionerne lempes for storcentre.

Brian Houensgaard.

Brian Houensgaard. Pressefoto.

"Jeg glæder mig til at overtage to veldrevne restauranter med fantastiske placeringer i Aarhus. Jeg har store forventninger til restauranternes engagerede teams, og jeg er sikker på, at vi sammen kan gøre dem til endnu større succeser," siger Brian Houensgaard i en pressemeddelelse.

Han er i forvejen franchisetager af restauranterne på Klostertorv i Aarhus C, på Karl Krøyers Vej i Skejby og Gl. Aarhusvej i Randers.

Om Sunset Boulevard

Sunset Boulevard er Danmarks største danskejede fastfood-kæde. Den første Sunset Boulevard-restaurant åbnede i Odense i 1996. I dag er der i alt 43 Sunset Boulevard-restauranter spredt udover hele Danmark samt en på Færøerne og en i Grønland.

Publiceret 25 January 2021 09:11