Uheld på Djurslandsmotorvejen ved Hjortshøj er der lørdag morgen sket et glatføreuheld. Østjyllands Politi advarer mod isglatte veje i hele politikredsen, hvor der indtil videre er meldt om seks uheld.

Uheld på Djurslandsmotorvejen ved Hjortshøj er der lørdag morgen sket et glatføreuheld. Østjyllands Politi advarer mod isglatte veje i hele politikredsen, hvor der indtil videre er meldt om seks uheld. Foto: Øxenholt Foto

Isglatte veje skyld i stribevis af uheld:

"Det er helt ekstremt"

Østjyllands Politi advarer om isglatte veje i hele politikredsen

Det er med at være ekstra opmærksom, hvis man lørdag bevæger sig ud i den østjyske trafik. Sådan lyder advarslen i hvert fra Østjyllands Politi, der melder om isglatte veje i hele politikredsen.

"Der er glatte veje i hele politikredsen. Der saltes flere steder. Kør forsigtigt!," lyder opfordringen fra politiet på Twitter.

Indtil videre har Østjyllands Politi været ude til seks færdselsuheld, som er sket på grund af det glatte føre, der lørdag morgen også har medført lang kø på motorvejen ind mod Aarhus.

"Vi er nu oppe på seks anmeldte færdselsuheld i politikredsen med baggrund af isglatte veje - særligt ved Harlev J og på Djursland ved Hornslet / Hjortshøj. Der er i øjeblikket lang kø på motorvejen ved Harlev ind mod Aarhus," skriver Østjyllands Politi på Twitter.

Overfor DR P4 siger vagtchef Flemming Lau fra Østjyllands Politi, at "det er helt ekstremt", at der er sket så mange uheld på kort tid lørdag morgen i Østjylland, og opfordrer bilister til at passe på. 

jwh

Publiceret 23 January 2021 08:55