Iman Aharrar (th.) og hendes modeller i Løvens Hule. Pressefoto

Iman Aharrar (th.) og hendes modeller i Løvens Hule. Pressefoto

Succesfuldt år for krøltop trods afslag i Løvens Hule

Aarhusianske Iman Aharrar har fået skabt en rigtig forretning med "Curly Girl Approved", selvom Løvens Hule-investorer ikke bed på krogen

Ægte iværksættere lader sig ikke slå ud af lidt modstand, og det har aarhusianske Iman Aharrar bestemt heller ikke.

Hun står bag virksomheden Curly Girl Approved, som er en særlig form for hårpleje, der fremhæver naturligt krøl, og torsdag tonede hun frem i det populære DR-program Løvens Hule i håbet om at få løverne til at investere.

Det blev til stor ros, men også et afslag. Blandt andet fordi 23-årige Iman Aharrar insisterer på at gøre sit universitetsstudie færdig.

"Jeg tror, at mange af de egenskaber, der skal til for at læse på universitetet, er nødvendige for at blive en god iværksætter. Begge dele handler om disciplin, at prioritere sin tid og at udvikle sine evner hele tiden. Så jeg stopper ikke på Aarhus Universitet," siger Iman, der studerer informationsvidenskab, i en pressemeddelelse.

Den aarhusianske iværksætter har lanceret en produktserie i samarbejde med Normal. Pressefoto

Den aarhusianske iværksætter har lanceret en produktserie i samarbejde med Normal. Pressefoto

Nu kan hun se tilbage på et 2020, hvor forretningen har udviklet sig fremragende trods afslaget, corona og studiet.

"2020 har på mange måder været året, hvor mit krølle-univers gik fra at være en hobbybutik til at være en reel forretning. Jeg ville super gerne have en løve eller to med på rejsen – det havde været fantastisk. Men nu er jeg nået så langt – og det har virkelig givet mit troen på, at jeg kan skabe noget stort."

På blot to år er Iman Aharrar gået fra at pakke ordrer i forældrenes stue til at have et professionelt lager og folk, der tager sig af pakkeriet. Samtidig har hun lanceret sin egen produktserie i samarbejde med kæden Normal.

ddp

Publiceret 15 January 2021 11:00