Flere forretninger i Aarhus har fundet alternative løsninger til, hvordan de kan fortsætte med at sælge til kunder.

Flere forretninger i Aarhus har fundet alternative løsninger til, hvordan de kan fortsætte med at sælge til kunder. Arkivfoto.

Covid-19:

Hvordan kan man handle i din forretning?

Hos Lokalavisen Aarhus vil vi gerne give vores læsere et overblik over, hvordan man med de gældende corona-restriktioner kan handle hos aarhusianske forretninger

Af
Jonas Wrede Hansen

Onsdag blev det offentliggjort, at de nuværende corona-restriktioner forlænges frem til 7. februar. Det betyder, at butikker, caféer, restauranter og andre forretninger skal fortsætte med at holde lukket. Men flere erhvervsdrivende holder gang i forretningen ved at tilbyde dørsalg, takeaway og andre kreative koncepter. Hos Lokalavisen Aarhus vil vi gerne fortælle vores læsere, hvordan det er muligt fortsat at handle hos forretninger i Aarhus.

Så har du en forretning i Aarhus, er du velkommen til at melde ind i kontaktformularen herunder med informationer, der kort beskriver, hvordan man kan handle i lige netop din forretning. Vi tilføjer det til en artikel med et samlet overblik over de steder, der melder ind.

Publiceret 14 January 2021 18:28