Onsdag blev der foretaget første spadestik til nyt lejlighedsbyggeri i Tilst.

Onsdag blev der foretaget første spadestik til nyt lejlighedsbyggeri i Tilst. Pressefoto: 1927 Estate

Her bliver der bygget 144 nye lejligheder

Første spadestik blev onsdag taget til et byggeri med nye lejligheder i Tilst

144 nye lejligheder er på vej i Blomsterhaven i Tilst. Onsdag blev det første spadestik således taget til lejlighedsbyggeriet, hvor de første beboere forventes at kunne flytte ind i slutningen af året.

Det oplyses i en pressemeddelelse fra 1927 Estate, som sammen med byggeriets totalentreprenør Adsbøll satte de første spader i jorden.

Projektets 7.108 kvadratmetre er fordelt på fire blokke med et tilhørende gårdmiljø, der skal fungere som et socialt omdrejningspunkt i midten.

”Vi glæder os over at første spadestik til opførslen af Karré C er taget. Byggeriet baserer sig på de mange gode erfaringer, vi har fra de godt 500 boliger, vi allerede har været med til at udvikle og opføre i Blomsterhaven,” fortæller Søren Hampen Kristensen, administrerende direktør i 1927 Estate, i pressemeddelelsen og tilføjer, at der er tiltænkt bæredygtighed ind i byggeprojektet.

”Første spadestik er altid en stor dag – også i disse corona-tider. Det er her, vi afslutter måneders indledende projektproces på de 144 lejligheder i Blomsterhaven med teamet i 1927 Estate samt rådgivere og går i jorden. Dermed går vi over i den fase, hvor vi vækker byggeriet til live. Vi glæder os til at få skabt fundamentet under alle vores indledende ideer og tanker og over de kommende måneder at skabe rammerne for det gode liv, som vi synes, dette byggeri kommer til at repræsentere,” fortæller Henrik Koch, projektudviklingsdirektør i Adsbøll, i pressemeddelelsen.

jwh

Publiceret 13 January 2021 15:51