Anders Holch Povlsen er Danmarks rigeste person ifølge Bloombergs seneste opgørelse over verdens rigeste personer.

Anders Holch Povlsen er Danmarks rigeste person ifølge Bloombergs seneste opgørelse over verdens rigeste personer. Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

Nu bor Danmarks rigeste person i Aarhus

Ifølge finansmediet Bloombergs spritnye opgørelse over verdens rigeste mennesker har Anders Holch Povlsen Danmarks største formue

Danmarks rigeste person bor i Aarhus, og han hedder Anders Holch Povlsen.

Det er i hvert fald konklusionen ifølge dagens opgørelse hos det anerkendte finansmedie Bloomberg, der dagligt opdaterer en liste over verdens rigeste personer. På torsdagens liste overhaler Anders Holch Povlsen således Coloplast-arvingen Niels Peter Louis-Hansen og ligger dermed nummer 254 i hele verden.

Bloomberg har anslået Anders Holch Povlsens formue til at være på 53,1 milliarder kroner, hvilket akkurat er nok til at gøre Bestseller-ejeren rigere end Niels Peter Louis-Hansen, der anslås at have en formue på 53 milliarder kroner.

Den aarhusianske rigmands formue har ifølge Bloomberg aldrig været større, og det er altså på trods af en corona-krise, som ellers ramte Bestseller-koncernen hårdt i foråret, da Danmark var lukket ned.

Anders Holch Povlsen, der bor med sin familie på herregården Constantinsborg i det sydvestlige Aarhus, ønsker ikke selv at kommentere listen. Det fortæller han til Finans.

"Det er papirpenge, Vi har været op og ned ad sådanne lister masser af gange," siger han til Finans.

jwh

Publiceret 03 December 2020 08:04