Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Et strejf af varme: Gratis kaffe i en kold tid til unge hjemløse i Aarhus

Circle K giver gratis kaffe til unge udsatte og hjemløse

Temperaturen daler, dagene bliver kortere, og covid-19 gør det ikke lettere at holde varmen og modet oppe - slet ikke for unge udsatte og hjemløse.

Derfor har Circle K besluttet at uddele hundredevis af termokrus til værestederne Malmøgade og Fundamentet i Aarhus samt RG60 og Hellebro i hovedstadsområdet.

Med termokruset kan beboere og frivillige på værestederne få gratis kaffe eller andre varme drikke i hele december så mange gange, de vil.

Har du hørt Lokalavisens podcast om den hjemløse Allan fra Aarhus? Lyt herunder

For at få en gratis varm kaffe eller anden varm drik, skal man blot fylde termokruset og fremvise den stregkode, der står på siden.

Termokruset er af høj kvalitet og kan bruges og vaskes gentagende gange, oplyser Circle K, der med indsatsen håber at være i stand til at give et strejf af varme og glæde i en ellers kold tid.

”Vi har et mål om at gøre en forskel for udsatte børn og unge samt unge voksne i Danmark. Og med denne donation håber vi, at vi kan være med til at gøre juledagene bare lidt bedre og varmere for nogle af de mennesker, som har det sværest,” siger Circle K Danmarks presse- og kommunikationsansvarlig Dennis Dalgaard.

jr

RG60, Hellebro, Malmøgade og Fundamentet er væresteder for udsatte og hjemløse unge voksne.

Circle K har et erklæret formål om at hjælpe udsatte børn, unge og unge voksne i Danmark.

Kaffeinitiativet er det næste i en række kafferelaterede velgørenhedsprojekter, som fx inkluderer Børnekaffe. En kampagne som årligt indsamler penge til Børns Vilkårs BørneTelefonen.

I foråret 2020 gav Circle K Danmark tusindvis af gratis kopper kaffe til sundheds- og plejepersonale.

Kilde: Circle K

Publiceret 01 December 2020 10:40