Direktør Claus Bech er meget tilfreds med årets black weekend. Pressefoto

Direktør Claus Bech er meget tilfreds med årets black weekend. Pressefoto Kim Haugaard

City Forening:

"Black weekend" gik over al forventning

Aarhus City Forening glæder sig over en vellykket weekend, som afløste black friday

Den forgangne weekend stod i tilbuddenes tegn i det aarhusianske, da black friday grundet corona-pandemien blev erstattet med black weekend, således at tilbudsjagten blev spredt ud over flere dage.

Efter nogle travle dage kan Aarhus City Forenings forretningsdrivende gøre boet op, og konklusionen er, at weekenden gik over al forventning, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

"Det glæder mig, at byens kunder har bakket op om de fysiske butikker, og at black weekend er forløbet over al forventning," siger direktør Claus Bech.

Aahus City Forening vurderer, at omsætningsniveauet var det samme som sidste år - på trods af at nethandlen er taget til under coronakrisen.

Hele idéen med at dele årets tilbudsfest ud over flere dage var, at undgå en for stor tilstrømning af mennesker på samme tidspunkt.

Og det lykkedes, lyder det fra Claus Bech.

"Østjyllands Politi melder på Twitter, at kunderne har været gode til at vise hensyn, og at butikkerne har haft styr på både skiltning, afspritning og mundbind. Mange mennesker har virkelig gjort en stor indsats for, at vi alle har kunne få en god black weekend, så stor ros til både kunder og forretningsdrivende."

dp

Publiceret 30 November 2020 16:37