Rasmus Møller har været ansat i Favrskov Kommune siden 2015. Nu skal han være kommunaldirektør i Syddjurs.

Rasmus Møller har været ansat i Favrskov Kommune siden 2015. Nu skal han være kommunaldirektør i Syddjurs.

Aarhusianer bliver kommunaldirektør i nabokommune

Syddjurs Byråd udpegede onsdag aften enstemmigt Rasmus Møller som ny kommunaldirektør i Syddjurs Kommune.

Rasmus Møller er 47 år og kommer fra en stilling som direktør for Børn og Kultur i Favrskov Kommune, hvor han har været siden 2015.

Her har han blandt andet haft fokus på tværgående samarbejde, sikker økonomistyring, god kommunikation mellem ledelseslagene og trivsel blandt medarbejderne.

Stor kommunal erfaring

Rasmus Møller har mange års ledelseserfaring fra kommunale topjobs. Han var inden han kom til Favrskov hos Aarhus Kommune som forvaltningschef for Pædagogisk afdeling i Børn og Unge.

Tidligere var han desuden en årrække i Randers Kommune, hvor han som stabschef havde ansvaret for en række centrale stabsområder, herunder IT, Borgerservice samt politisk og juridisk betjening af byrådet.

Stolt borgmester

Borgmester Ole Bollesen ser den nye kommunaldirektør som en stærk kapacitet i Syddjurs Kommunes fortsatte udvikling.

"Jeg er rigtig stolt over at et enigt ansættelsesudvalg og Byråd kan pege på Rasmus Møller som vores nye kommunaldirektør. Rasmus Møller har lang ledelseserfaring og har i ansættelsesprocessen vist sikker indsigt i økonomistyring, vores driftsområder og en god forståelse for samspillet med byrådet. Rasmus Møller har desuden de rette faglige kompetencer og personlige egenskaber til at få succes med opgaverne. I dialogen har Rasmus Møller vist, at han vil kunne bidrage markant til en forsat positiv udvikling af vores organisation til glæde for både borgere, virksomheder og medarbejdere. Jeg glæder mig til samarbejdet, og til at byde Rasmus Møller velkommen," lyder det fra borgmester Ole Bollesen.

Lokalkendt

Rasmus Møller starter i stillingen som kommunaldirektør den 1. januar 2021. Rasmus Møller vil dog i december deltage i ansættelsesudvalget for den direktørstilling som er opslået ledig.

Den tredje af kommunens direktørstillinger varetages af den i øjeblikket konstituerede kommunaldirektør Poul Møller.

Privat bor Rasmus Møller i Risskov, og er vant til at komme i Syddjurs, da han har et sommerhus i Ebeltoft-området. Rasmus Møller er gift og har fire børn.

Til stillingen som kommunaldirektør var der et ansøgerfelt på 14 personer, hvoraf tre gik videre til en afsluttende samtale. Ansættelsesudvalget bestod af et bredt udsnit af byrådet såvel som ledere og medarbejderrepræsentant.

SC

Publiceret 26 November 2020 14:09